| Trap69 a întrebat:

Salut,am 15 ani si am o problema.Acum ceva timp nu prea ma mai atrageau fetele mai deloc,simteam ca ma plictisisem de ele.dar tot ma masturbam la clipuri cu fete,si mi se parea ca baietii arata mai bine,am trecut peste acea faza,adica ma simteam din nou ca inainte doar ca,tot mi se pareau unii baieti ca arata mai bine la fata,iar acum imi plac doar unele fete si simt din nou acea plictiseala, nu prea am chef sa ma masturbez, dar tot o fac..si tot asa mi se pare ca baietii arata mai bine, oare sa imi impun eu aceste ganduri deoarece mi-e frica sa nu fiu gay? am mai avut prietene inainte..nu sunt timid

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Poți fi eventual bisexual; dar nu felul cum ți se par fetele și/sau băieții determină orientarea ta sexuală, ci cu care dintre aceste genuri te vezi mai degrabă într-o relație. Serioasă sau doar „one night stand" - nu contează. Te vezi mai degrabă atingând un penis, sau un vagin pentru a ajunge la orgasm?
Abia după ce îți lămurești ție însuți chestiile astea, poți eventual încerca. Deși, din câte știu, majoritatea băieților, la adolescență, mai practică și masturbarea în grup (chiar reciprocă), așa că actuala nedumerire poate fi datorită și acestei faze...

| Trap69 explică (pentru mihai69):

Pai de exemplu pentru a ajunge la orgasm ma vad atingand un vagin.laughing.Am in clasa si fete mai usoare daca po tsa zic asa si una statea practic capra la geam si 'i-am pus-o' laughing, iar in acel moment ma simteam extrem de bine, dar dupa cateva zile mi-a revenit iar starea aia, adica nu mi se mai pare cine site ce sexul...

| mihai69 a răspuns (pentru Trap69):

Șezi blând, e doar o fază. Când o pune una meseriașă ochii (și restul arsenalului, ulterior) pe tine... nu mai o să ai gânduri d-astea. laughing

| Alcyon a răspuns:

Cica toti oamenii ar fi bisexuali, dar sunt educati sa se orienteze catre sexul opus. De ce? Fiindca daca toti oamenii ar deveni asa, specia umana ar disparea. Nu te agita. Oricum, in adolescenta e normal sa fii confuz. Incearca sa te apropii de fete, sa-ti faci o prietena etc. O relatie homosexuala nu-ti poate oferi ce-ti ofera o relatie hetero, adica o familie. E ceva incomplet.