14 cm este media. Si eu am 19 si il am de 14.5 si imi pot satisface partenera pana la orgasm. Nu.ti trebuie instrument lung, ci mai degraba gros.
Buna! Este imposibil la varsta asta, singura metoda reala si care da rezultate e interventia chirurgicala, care se poate face la 18 ani!
Nu crede in creme si geluri !
Marimea penisului NU poate fi modficata in mod real. Teoretic este posibil sa fie alungit cu 2 maxim 3 cm printr-o interventie chirurgicala foarte scumpa/costisitoare si cu rezultate incerte sau in multe cazuri cu rezultat care este mai degraba considerat un esec, dar cu urmari de-a dreptul dezastruoase. Exista posibilitatea ca in urmatorii 2 sau 3 ani penisul tau sa mai creasca odata cu intregul organism, in mod natural, cu cativa cm in lungime. Multa sanatate!
In cazul in care in urmatorii 2-3 ani perioada in care exista toate sansele ca penisul tau sa se mai lungeasca chiar si cu doar 2 cm si nu mai mult, in acel caz va ajunge sa aiba lungimea de 16 cm care este considerata ideala de minim 8 femei din 10. Insa si in cel mai pesimist scenariu in care marimea penisului tau ar ramane nemodificata si in aceasta situatie lungimea actuala coroborata cu o grosime adecvata, poate fi considerata ca fiind un penis cat se poate de competitiv, cu care pot fi satisfacute sexual majoritatea femeilor cu...''pasarica normala''.