Totusi e nasol ca ai fumat, sper sa nu o mai faci , pai nu, nu este prea tarziu aceasta este varsta 14-15 ani= varsta perfect mai ales daca vrei sa faci de performanta, "cam in cat timp o sa cresc la forta / precizia / viteza loviturilor" depinde numai si numai de tine, daca percepri repede, daca te acomodezi cu efortul repede, daca ai talent si esti devotat intr o luna, doua poti sa prinzii altii care fac de aprox. 1 an, dar la fel de bine intr o luna, doua poti fi la fel ca la inceput. Oricum cu ceva tot iesi in cap la plecarea din sala.
Alimentatia ar fi cam asa: cat mai multee proteine si carbo.
Proteine: Carne de pui, Carne de Curcan,Peste,Oua, Lapte(inainte de culcare / dimineata), Branza etc
Carbo: Cartofii(De preferabil fierti), Orez, Piure, Paine neagra etc
De 3 ori pe saptamana de obicei cand ai antrenamentu' de box sa mananci Proteine+carbo
De ex: Piept de pui+orez
Peste+cartof fiert
peste+orez
Curcan+piure etc
Pe langa acestea sa bagi si Niste fruce/legume(mere, banane/brocoli, spanac foarte bune) si Niste Alune/nuci/migdale ar fi perfect
Sa reduci consumu de dulciurii si chipusri, MACAR 1 data pe saptamana sa ies la alergat 10-20 de min(10 min alergare usoara contiuna- dupa 10 min sprinturii pe distante micii,) daca poti si de 2-3 ori pe saptamana e perfect si in rest Mult noroc si bafta cred ca am zis tot si nu am omis nimic
La "Dragoste şi sex"?
Oare de ce s-au mai "inventat" acele CATEGORII de postări?
Postează la categoria potrivită, în caz contrar ţi se poate suspenda contul.
In box nu este tarziu niciodata sa incepi sa iei bataie
in primul rand trebuie sa stapanesti tehnica
daca o sa te ti si o sa ajungi sa boxezi in competiti o d ate saturi de diete si de slabiri sau de cresteri in greutate pentru a face categorie
cat despre masa musculara in box daca faci anumite grupe de muschi in regim de culturism o sa incetineasca viteaza loviturilor
Multumesc mult Duzzy, financiar nu sunt probleme imi pot procura ce dieta vreau zi de zi
Eu zic sa te apuci ca este bine pentru sanatatea ta, dar, daca fumezi este periculos pentru ca iti dauneaza foarte rau organismului