La 15 ani oragenele tale genitale nu sunt dezvoltate complet pentru ati putea incepe viata sexuala. Se spune ca esti pregatit complet abia pe la 18 ani. Nu e un lucru rau ca ne masturbezi, din contra, este recomandat sa faci asta decat sa faci sex de la o varsta frageda.
Eu zic sa mai astepti putin, dar e alegerea ta. Oricum, in caz de orice, sa va portejati !
Bafta!
Bună!
Băi copilaş la 15 ani du-te frăţioare şi joacă-te în faţa blocului cu prietenii.
Ce cauţi tu mă tată cu masturbarea
Masturbarea nu-ţi aduce niciun beneficiu, mai târziu nu vei mai siţi nimic alături de o persoană în dormitor, practică şi tu un sport ceva.
Găseşte-ţi alte preocupări specifice vârstei tale, sexul după 18-20 de ani.
Te pup!
E cam greu sa convingi la varsta ta o fata sa se culce cu tine. Incearca sa iti iei gandul de la asta. Cauta-ti o ocupatie care sa iti ocupe mare parte din din timp. Bafta!
Chiar nu ai ce face si parintii nu se ocupa de tine nici cat negru sub unghie. De ce nu pui mana sa iti faci temele, sa te joci cu prietenii? Te gandesti la masturbare si la sex, Doamne fereste
Copilas,masturbarea de la varsta asta va duce la impotenta mai tarziu.Du-te si bate mingea pe maidan.Asta este specific varstei tale.Nu l...Te spun eu mamei tale.Sa vezi ce parere are de ce faci tu.
Eu zic sa renunti la ideea asta si sa-ti vezi de alte probleme. Asteapta, toate la randul lor.
Ar trebui să renunți la acest sport, în primul rând nu este sănătos din puct de vedere psihic, iar fizic orice este în exces dăunează.
Ma turbat raspunsurile voastre , la varsta de 15 ani ai o tulburare intima incepe sa se maturizeze mai rapid intimitatea, nu cred ca este vr 1 care nu s-a masturbat la 15 ani,la faza cu relatie intima la varsta asta,nu cred ca o sa ai succes,iti lipseste increderea,puterea,si bugetul, cam toate se uita la buzunar) la-s ca trece, cresti...fa ce vrei, daca e sa regreti de cea ce faci, mai bine sa fii fericit!
Ce anume iti provoaca aceasta necesitate, dorinta sexuala?! nu e in regula sa te joci cu focul si nici cu sentimentele unei tinere doar ca sa-ti satisfaci placerea. discuta cu unul din parinti, psihologul de la scoala. un sfat bun poate veni de la cine te astepti mai putin. tot scrii -sad- e ceva ce te nemultumeste cu inceperea vietii sexuale? succes.
Trebuie sa faci petting, pentru inceput. La varsta voastra nu este prea bine sa treceti direct in 'problema'.
A da, dar pana sa faci si petting iti trebuie sa ai cu cine.
Si mai practica si alt sport, ca numai cu masturbarea nu te dezvolti egal, o sa ai mana dreapta mai grea decat mana stanga.
Cred ca la varsta ta ar trebui sa te joci cu copilasi pe sant mancand seminte si zicand bancuri..probabil esti inaintat in minte dar nu de acum fratioare. bafta in continuare.
Incearca sa te masturbezi mai rar, astfel iti va fi diminuata dorinta sexuala
nu e bine sa incepi de la varsta asta
asteapta pana la 17 ani macar, nu pierzi mare lucru
traieste-ti copilaria
bafta si daca totusi o vei afce, nu uita de prezervativ
Sunt de acord doar in parte. E intr-adevar cam mic, insa nu il invata ca masturbarea nu ii aduce nimic si ca nu va mai simti nimic in dormitor, ca nu e asa. Masturbarea nu dauneaza deloc. Dar e clar ca la varsta lui nu are ce cauta sa aiba relatii sexuale. Hai ca masturbarea, treaca-mearga, dar sex, dupa mine, dupa 17 ani.
Pupate bai singura ca nici eu nu-s de acord cu sexul la varsta asta dar masturmbrea nu face nici un rau daca nu este practicata intens cum face el in fiecare zi. Daca vrei sa dai sfaturi bune nu ii pune pe cei care nu stiu la zid si explica-le frumos.Si la 15 ani, poate ca ai uitat, dar e varsta cand iti pui intrebari despre sex si toate astea asa ca mai tine-ti comentariile acasa si nu te mai chinui sa raspunzi daca habar n-ai despre ce vorbesti.Medicii au constatat ca masturbarea ajuta la multe probleme ale corpului.Informeazate si dupa mai stai sa comentezi.
Nu esti inca pregatit dupa 16 ani ar trebuie sa te gandesti la asta. Poti sa te masturbezi dar nu chiar in fiecare zi Funda?
Sa faci sex la 15 ani?
ma ofer eu, GLUMESC
nu e normal sa-ti incepi viata sexuala la 15 ani
Buna,eu si prietena mea ne dorim sa cunoastem un pusti asa ca tine pentru sex in 3, daca esti interesat scrie-ne pe id-ul de messenger adresa_lui_victor si iti vom spune acolo toate detaliile, mentionam ca totul este fara bani si fara nicio obligatie din partea ta, te asteptam cu drag
Bun deci întrebarea e din 2013 dar îți răspund. E devreme cu fata. Mai așteaptă. Și dacă ai nelămuriri cu masturbarea e bine s-o faci ca previi diferite boli. Baftă
Andrei5001737 întreabă: