anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani si sunt curios in legatura cu ceva. Doare tare atunci camd "ti se rupe ata" la baieti? Vreau sa stiu fiindca sunt virgin si stiu ca in urmatoarea saptamana o sa imi pierd virginitatea si as vrea sa stiu la ce sa ma astept. Sau cum sa fac sa nu doara asa de tare in caz de orice...

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Frenul, fiindca asa se numeste acea "ata", NU se rupe niciodata si ramane intacta intreaga viata. In cazul a circa 10-15% dintre barbati acel fren/"ata" se poate rupe, insa numai in situatia in care acel tegumen/teaca din piele prin care trece un vas de sange important, este "bolnav" din nastere, fiindca este atins de o anumita afectiune/boala care o face fragila, anemica sau insuficient de lunga (fren scurt) incat sa NU permita sa se poata efectua o decalotare usoara si completa a glandului. Dezvirginarea baietilor NU are absolut nici-o legatura cu acea "ata" si cu atat mai putin cu ruperea lui, este un mit o gogorita inventata de niste ageamii lipsiti de informatii corecte dar cu prejudecati "solide". laughing

5 răspunsuri:
| AlexCristi97 a răspuns:

Depinde de fiecare, cei mai multi nu simt nimic sau nu li se rupe. Important e sa faci sex protejat mereu, ca nu stii de unde sar BTS-uri...

| Emilian65 a răspuns:

La inceput doare dar, apoi iti trece si uiti de durerea avuta.

| SG1995 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Dar asta nu răspunde la întrebarea, pierderea virginități la masculi e un proces dureros?

| AlbNegru040602 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Multumesc. chiar m ai salvat

| MasterDisk a răspuns:

Vezi ia niste lubrifiant de la LIDL LOVEPLUS..vezi ca e Saptamana mare...