| MafiotulXD007 a întrebat:

Salut, am 16 ani si a fost prietena la mine si eu am introdus foarte, foarte putin in interiorul ei, oare am dezvirginat-o? Sau sunt sanse sa fie însărcinată daca nu mi-am dat drumul in ea? Va rog ajutor

Răspuns Câştigător
| DaniGl a răspuns:

Nu sunt sanse sa fie însărcinată, dar pentru siguranța voastră ar fi bine sa va protejati.

12 răspunsuri:
| DaniGl a răspuns:

Nu sunt sanse sa fie însărcinată, nu mai este virgină.

| MafiotulXD007 explică (pentru DaniGl):

Pai dezvirginarea nu se face cand zangereaza sau se rupe chestia aia de la fete?, am introdus o foarte putin, si este la fel de stramta

| sofisis a răspuns (pentru MafiotulXD007):

Nu. Dezvirginarea are loc cand se intampla primul act sexual cu partener. In cazul de fata, cand ai introdus "foarte putin in interiorul ei". Majoritatea asociaza deflorarea cu dezvirginarea dar nu inseamna acelasi lucru

| DaniGl a răspuns (pentru MafiotulXD007):

Da, dar nu este o regula sa sângereze când se rupe himenul.

| MafiotulXD007 explică (pentru DaniGl):

Himenul nu este rupt, nu am introdus foarte puțin rău, cum este posibil sa nu mai fie virgină?

| MafiotulXD007 explică:

Pai am introdus foarte putin, himenul nu este rupt, cum este posibil sa nu mai fie?

| mihai69 a răspuns:

Ajutor la ce? S-o dezvirginezi mai tare, sau ce?
Nu de alta, dar nu e nici virgină, nici gravidă. Dacă e musai, te ajut eu... Da' te costă.winking

| DaniGl a răspuns (pentru MafiotulXD007):

Himenul nu este rupt deoarece este posibil ca prietena ta sa îl aibă elastic, și sunt necesare mai multe contacte pana sa se rupă. Dar ea oricum numai este virgină odată ce a existat penetrare.

| MafiotulXD007 explică:

Deci nu sunt sanse deloc deloc sa fie însărcinată?

| Emilian65 a răspuns:

Da, ai dezvirginat-o. Nu mai este virgina. Daca nu ai ejaculat in ea, este posibil sa nu fie gravida.

| Carpatinos a răspuns (pentru mihai69):

Auzi la el laughing tu vrei cu slanina.n pod si cu buzele unse, huh?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru MafiotulXD007):

Acum 5 ore | MafiotulXD007 explică:
Deci nu sunt sanse deloc deloc sa fie însărcinată?
Raspunsul CORECT in astfel de situatii este... BA DA, fiindca exista o anumita posibilitate si probabilitate chiar daca este mica insa imposibil de eliminat complet. Mai ales in cazul in care fata in acel moment a fost in PERIOADA FRTILA a ciclului menstrual. Si de asemenea si de gradul tau de excitare sau de... surescitare extrema. Asta nimeni nu are cum sau de unde sa le stie.