Esti pe bune? Te gandesti sa ii spui ca o placi dupa ce abia ai cunoscut-o. Eu zic sa nu te grabesti, s-ar putea sa nu fie chiar ceea ce iti doresti. Nu te lua doar dupa aspectul fizic. Da, ce-i drept conteaza enorm aspectul fizic, iar cine spune ca nu e adevarat, se minte singur/a, dar sa fim seriosi, ai vrea sa stai cu o pitipoanca care te enerveaza zilnic doar pentru ca iti place aspectul ei fizic?
Parerea mea e sa mai astepti, iar cand vrei sa ii spui, asigura-te ca raspunsul ei o sa fie unul pozitiv daca nu vrei sa te simti naspa dupa unul negativ. Complimenteaz-o subtil, da-i usor de inteles ca o placi, fa-o sa-si puna ea intrebarea " oare ma place? " Iar ca sa te incurajez putin in caz ca vei primi un raspuns negativ. Eu in timpul generalei am fost refuzat de 4 fete cu care acum rad cand ne aducem aminte. 4 fete intr-un an. Apoi am gasit o fata care mi-a acceptat toate defectele si sunt cu ea si in prezent. Eu zic ca merita sa incerci putin mai tarziu daca chiar simti ca o vrei si crezi ca e pe placul tau. Iar daca nu-ti iese gandeste-te ca relatiile din liceu dureaza foarte rar mai mult timp. Gandeste-te ca fiecare om are pe cineva undeva, iar daca nu-ti gasesti acum, nu-ti face probleme, o sa gasesti mai tarziu.
Bafta!
Intai asteapta sa o cunosti mai bine, vezi comportamentul ei, situatia ei financiara, etc. Inainte sa i zici ca o placi, stai cu ea mai mult, glumeste, fa chestii care sa o faca sa rada cu tine, nu de tine. Incearca sa arati cat mai bine, fara cosuri pe fata, cu freza, haine curate si slim.
Prezinta`te si apoi intreab`o daca vrea sa va faceti temele impreuna.(la un suc) Daca stai prea mult o sa ti`o fure altul care are mai mult curaj sau te baga in friendzone.
Eu ca fata, am fost "cucerita" tot de un baiat din aceeasi clasa cu mine, am 18 ani acum si in clasa a 11-a s-a intamplat
Da s-ar putea ca ea sa iubească alt băiat întâi afla despre ea daca e singură si vorbeste cu ea daca e atentă la ce spui tu cu siguranță vrea sa fiți prieteni
Eu ca fata, am fost "cucerita" tot de un baiat din aceeasi clasa cu mine, am 18 ani acum si in clasa a 11-a s-a intamplat atat
Nu ar trebui sa ii spui din prima ca o placi, incearca sa vorbesti cu ea sa va cunoasteti mai bine