Nu poti fi mereu in forma. Asa cum si femeile au ciclu si barbatii au anumite perioade ale anului cand ar da gauri in scanduri numai vazand un decolteu sau momente cand nu au chef nici de un oral free.
La 16 ani daca nu ai chef de sex care-i problema. Nici nu ar trebui sa ai chef de sex, ci de invatat! Pana la 18, cand ies pe piata ofertele, gandeste-te la altceva si nu te mai ingrijora ca nu ai chef mereu.
Problema ta e mult mai complicata. Ai fost cativa ani degeaba la scoala si tu mai vrei sa ti se mai scoale pixul pe frigul acesta. Asteapta primavara.
)) tare tare. prea adevarat.
@ maestrualex asta am patit si eu acum. la mine e ca nu am facut sport. si am vazut acum la tv ca poti sa iti revi daca alergi usor(pe loc sau in parc) sau daca faci experimentu cu prosopu. iei un prosop de plaja sau dala mare si incerci sa il ridici cu barbatia.
Nici eu nu prea mai am pofta de sex asa mare. Noroc ca prietena mea nu face parte din categoria descrisa de MadScientist.
Ce sa zic nu cred ca esti tu de vina, sau ca ai avea o problema grava de tot, mai degraba nu te atrag fetele pe acre el vezi fiindca nai ce vedea atractios la ele, incearca sa veiz niste poze cu pAMELA sa vezi efectu in data
:)) ai vazut macar poze cu ea nemachiata? da-l incolo de phtooshop si machiaj.si pentru unii, silicoanele sunt scarboase. multumesc, nu as vrea sa am mecla obosita:) ci una ca lumea. poftim exemplu : http://www.celebricious.com/......6810ec.jpg
Stai linistit, man. Problemele tale sunt foarte des intalnite in randul adolscentilor din zilele noastre. Ai doar un blocaj bazat pe o nesiguranta nascuta pe plan psihologic.
Cat timp nu faci sex incearca alte placeri ale vietii. Alcool, tigari, jointuri, ruleta ruseasca... Nu-ti face griji, vindecarea va veni de la sine.
Bafta!
Vreau sa stiu imi revin la normal.in cat timp? daca ma las de masturbare?
1. incearca sa lucrezi la partea cu relatiile si sa-ti faci o prietena stabila.
2. nu te mai "obosi" singur si o sa-ti revina cheful.