| maestrualex a întrebat:

Salut am 16 ani si ma confrunt cu o mare problema va rog sa ma ajutati :de 2 saptamani sunt foarte dezamagit nu mai am pofta ce dinainte de sex cand ma ui la o fata si ma gandesc la ea ca fac sex cu ea mi se face rau si ma tem, nu mi se scoala penisul.va rog sa ma ajutati nu mai rezist...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti fi mereu in forma. Asa cum si femeile au ciclu si barbatii au anumite perioade ale anului cand ar da gauri in scanduri numai vazand un decolteu sau momente cand nu au chef nici de un oral free.
La 16 ani daca nu ai chef de sex care-i problema. Nici nu ar trebui sa ai chef de sex, ci de invatat! Pana la 18, cand ies pe piata ofertele, gandeste-te la altceva si nu te mai ingrijora ca nu ai chef mereu.

17 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Consulta un psiholog sau un urolog!

| neutrino a răspuns:

Problema ta e mult mai complicata. Ai fost cativa ani degeaba la scoala si tu mai vrei sa ti se mai scoale pixul pe frigul acesta. Asteapta primavara.

| AlesiaMaria a răspuns (pentru neutrino):

Cam asa ceva.

Răspuns utilizator avertizat
| altrix a răspuns (pentru MadScientist):

laughing))rolling on the floor tare tare. prea adevarat.
@ maestrualex asta am patit si eu acum. la mine e ca nu am facut sport. si am vazut acum la tv ca poti sa iti revi daca alergi usor(pe loc sau in parc) sau daca faci experimentu cu prosopu. iei un prosop de plaja sau dala mare si incerci sa il ridici cu barbatia.
Nici eu nu prea mai am pofta de sex asa mare. Noroc ca prietena mea nu face parte din categoria descrisa de MadScientist.

| Roxana121 a răspuns:

Ce sa zic nu cred ca esti tu de vina, sau ca ai avea o problema grava de tot, mai degraba nu te atrag fetele pe acre el vezitongue fiindca nai ce vedea atractios la ele, incearca sa veiz niste poze cu pAMELA sa vezi efectu in datatongue

| Fax a răspuns (pentru Roxana121):

Da clar.sigur o sa i se scoale la o baba cu mecla obosita si tencuita.

| Roxana121 a răspuns (pentru Fax):

In comparatie cu alte femei Pamela Anderson este considerata o femeie foarte sexy, poate nu-i cea mai frumoasa femeie din lume, dar oricum e frumoasa.Nu cred ca ar trece neobservata pe linga barbati.Ai vrea sa ai tu asa mecla obositatongue

:)) ai vazut macar poze cu ea nemachiata? da-l incolo de phtooshop si machiaj.si pentru unii, silicoanele sunt scarboase. multumesc, nu as vrea sa am mecla obosita:) ci una ca lumea. poftim exemplu : http://www.celebricious.com/......6810ec.jpg

Vrei sa zici ca e o poza oribila? tongue chera a esit binetongue

At esti chiar proasta.sau arati ca ea.altfel nu-mi explic.aleg varianta ca esti proasta

Parerile talea pastreazale pentru tine, ca daca incep eu sa te injur vine sfirsitu lumii inainte de 21

Wow tu chiar crezi ca injuraturile ma afecteaza? daca vrei sa-mi faci rau, afla unde stau.injuraturile sunt de gradinita

Ai probleme grave mergi la medic... numesti aiurea, nici macar nustii ce vorbesti, fiecare are parerea lui acum ce te-ai legat de mine, fa la vale si comentreaza alte intrebari daca esti asa de flaw...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistit, man. Problemele tale sunt foarte des intalnite in randul adolscentilor din zilele noastre. Ai doar un blocaj bazat pe o nesiguranta nascuta pe plan psihologic.

Cat timp nu faci sex incearca alte placeri ale vietii. Alcool, tigari, jointuri, ruleta ruseasca... Nu-ti face griji, vindecarea va veni de la sine.

Bafta!

| maestrualex explică (pentru anonim_4396):

Vreau sa stiu imi revin la normal.in cat timp? daca ma las de masturbare?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru maestrualex):

1. incearca sa lucrezi la partea cu relatiile si sa-ti faci o prietena stabila.
2. nu te mai "obosi" singur si o sa-ti revina cheful.