anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 16 ani si ma masturbez de la 13 ani jumatate. De la inceput imi iesea sperma stravezie, dar de la 15 ai imi iese alba ca smentana! Ce spuneti, voi putea sa intretin un act sexual de 15 minute minim?

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

Da

6 răspunsuri:
| seth2016 a răspuns:

>> 15 minute minim?

Depinde cum cronometrezi laughing. Probabil ca da.

>> iese alba ca smentana!

Asta inseamna ca poti face copii. Nu ar fi rau sa incepi sa te informezi de metodele de contraceptie si cum se fac copiii.

| blincik001 a răspuns (pentru seth2016):

Stiu cum se fac copii... nu iti fa griji

| vocea a răspuns:

Normal ca poti

| Emilian65 a răspuns:

Da, poti sa intretii un act sexual de 15 minute sau chiar mai mult.

| seth2016 a răspuns (pentru blincik001):

Nu-s foarte sigur de vreme ce intrebi ce e chestia aia alba. Lichidul pre-ejaculator e clar, dar poate sa contina spermatozoizi intre doua ejaculari. Apare cand esti excitat si este mediul in care inoata spermatozoizii cand ejaculezi. Lichidul alb este plin de spermatozoizi.

Ar mai trebui sa stii ca nu durata unui act sexual este masura calitatii sale. Ca sa te simti bine cu partenera ta ar trebui sa ajungeti la orgasm cam in acelasi timp. Ca dureaza 1 min sau 15 min depinde de fiecare cuplu.
Si daca mai puteti avea inca 2-3 orgasme impreuna dupa aia (chiar si cu pauze intre) e si mai bine.

Bafta!

| Violleta2022 a răspuns:

Ma indoiesc ca ai putea sa intretii relatiisexuale de 15 minute, mai ales la inceput, cand te scapi pe tine in primul minut. Poate cu timpul, cand devii experimentat, dara cum, este greu de crezut asa ceva.
Masura penisului este irelevanta in cazul longevitatii sexului ca timp.