| Iulian3038 a întrebat:

Salut am 16 ani si nu stiu sa sarut lung stateam cu 1 prieten si o saruta pe gagica lui aproape 20 de minute nu am avut prietena pentru ca habar nu am ce sa fac cu ea ce sa vorbesc cu ea vreau niste sfaturi

5 răspunsuri:
| seth2016 a răspuns:

Salut Gabinho,

Numai 20? happy Vezi ca o sa te usture buzele daca te saruti prea lung. Sa ai o alifie pentru buze in buzunar pentru orice eventualitate. Si rujul ei e bun. O sa-l inghiti pe tot, dar ofera ceva protectie. Oricum merita sa-ti faci buzele praf.

Sarutul se descopera, asa ca ma limitez doar la efectele secundare. happy

Primul sarut s-ar putea sa fie scurt. Dar nu o sa-l uiti niciodata. Vedeti voi dupa aia cat va lungiti happy.

Poti vorbi orice cu ea. O sa vedeti atunci care sunt subiectele zilei. E bine sa-ti faci un plan inainte, dar nu exagera cu planificarea. Lasa lucrurile sa se intample si spontan ca sa va bucurati de surpriza.
Daca iti planifici ceva de vorbit s-o lasi si pe ea sa vorbeasca despre ea. Pune-i intrebari. O sa te placa mai mult.

| Violleta2022 a răspuns:

Cand o sa ai o prietena o sa fie altceva! La fiecare cuplu este diferit!

| corbulalbrosu a răspuns:

Vei avea timp sa inveti cum se practica atat sarutul simplu cat si cel cu limbile bagate unul in gura celuilalt, adica asa numitul "sarut francez" dar pentru a reusi va fi nevoie de multe exersari cat mai dese si cat mai lungi. Prima data va fi nevoie sa te interesezi cam care sunt activitatile si ce hobby-uri are si in functie de aceste date sa axezi discutiile purtate, binenteles daca va mai ramane timp si pentru asa ceva. happy. Succes!

| ywar a răspuns:

Tu ai folosit vreodata, in aceasta existenta, punctuatia? Eu cred ca tu ai mari probleme cu limba romana, nicidecum cu sarutatul. Ca sa ajungi la sarut trebuie sa deschizi cartea!

| Kira5854 a răspuns (pentru ywar):

Si iti lasa mesaj cu semnele de punctuatie " pune-le singur ca eu ma grabesc" laughing)