| KRLL a întrebat:

Salut.Am 16 ani, si o problemă.
Problema mea e ca m.am cam îndrăgostit de o prietena foarte veche.Ne.am reîntâlnit dupa un an in care ea a fost plecata, nu prea am ținut asa de mult legatura.Acum, pe zi ce trece o îndrăgesc foarte mult.Stam destul de des impreuna, radem, glumim, dar nu stiu daca si.a dat seama de sentimentele mele.Nu-s timid deloc, dar nu stiu cum sa-i zic, sau sa o intreb, un apropo ceva. Sfaturi please.Mersi

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

In afara de un refuz, nu ai ce pierde.
Dar daca nu incerci, nu vei stii niciodata ce pierzi, mai ales daca vine altul si ti-o sufla.

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Pur si simplu propune-i sa iesiti doar in 2 in weekend sau cand sunteti amandoi liberi. Daca te place pe tine sau sa fie in compania ta intr-o postura asa mai romantica va accepta, daca va refuza sau va gasi alte motive de a amana propunerea ta, poate fi considerat ca fiind raspunsul ei cel mai edificator ca de fapt nu doreste o relatie stabila ci o simpla prietenie si nimic mai mult. Succes!

| KRLL explică (pentru corbulalbrosu):

O sa incerc asa, sa vad ce iese, cu toate ca mi se pare putin...nustiu.Mersi mult

| KRLL explică:

Ai o oarecare dreptate, dar..Doamne ce poate sa-mi facă sad
Mersiwinking

| Violleta2022 a răspuns:

Fara sa te codesti prea mult, ii spui sincer ceea ce gandesti!

| KRLL explică (pentru Violleta2022):

Daca accepta o ieșire noi 2, la un restaurant ceva, sa-i zic de la prima intalnire?

| Violleta2022 a răspuns (pentru KRLL):

Bineinteles!
Fii sincer si direct, fetelor le place asta!

| KRLL explică (pentru Violleta2022):

Si daca Doamne fer ' zice nu, imi risc si prietenia cu ea?