Ce iti pasa tie, inveti pe parcurs, daca baiatul te iubeste cu adevarat nu va renunta la tine.
Nu e normal, o sa fii persecutata de societate.Prietenii tai o sa te abandoneze, parintii o sa te dezmosteneasca, n-o sa mai ai de mancare, sa fii data afara din casa si toaste astea pentru ca n-ai avut parte de-un amarat de sarut.
Doar am cerut un sfat.
și înțeleg unde bați ...deci e normal
mersi
Daca tu te consideri normala, atunci esti normala. Faptul ca nu te incadrezi in turma nu inseamna ca esti ciudata.
Am inteles.
Dar ma mai refeream si la ce reactie ar avea baiatul.
Să stii că ar fi foarte misto ca prietena mea sa nu stie să sărute in felul acesta vom exersa mai mult
Păcat că nu am una)
Si nu te teme nu cred că te va judeca din cauză că nu prea stii să săruti ar fi mai bine să il lasi pe el să te conducă iar tu să te lasi dusă de val.Si in felul acesta se face magia
Eu am 19 ani si nu am avut primul sarut deci nu e nimic asa de ciudat in asta.So keep calm.
E dragut...cel putin din perspectiva mea
apropo:
http://cdn.meme.am/instances/500x/59576040.jpg
chiar as incerca ceva dar e online si as fi un creep...
Http://m.c.lnkd.licdn.com/mpr/mpr/p/6/005/066/327/20850de.jpg
*even more curiosity*
Eu am 18 ani, sunt baiat, sunt virgin, nu am dat nici un sarut pe buze pana acuma, nu pot spune ca am avut vreo relatie cu vreo fata, desi am auzit ca me placeau, una doua pe acolo... dar na, nici nu am vreo dorinta sa o fac "cat mai urgent", daca este este, daca nu nu
Da,adică nu trebuie sa fie ceva mecanic.
conteaza si cu cine imparti pentru prima data experienta asta
Mai rar asa ceva Bravo! Gandeste-te ca la varsta ta fetele sunt femei si trag pe nas de la 14 ani. Respect tie si este ceva normal, de aceea iti vei gasi un baiat care sa te merite
Eu am apeoape 20 de ani si nu m-am sarutat niciodata. deci, bun venit in clubul nesarutatilor )
linarkfts întreabă: