Asa sunt prietenii, te tradeaza atunci cand iti este lumea mai draga! Uita aceasta zi!
Am mai facut sex si inainte cu fete mult mai mari decat ea si nu am avut "emotii", bine am avut, dar nu se culca in halul ala...
De la laba ti s-a intamplat... daca te masturbezi zilnic sau de 5 ori pe saptamana, fii sigur ca de la asta este!
Laba o faci cand iti crapa oulelelelele, nu de fiecare data cand strangi pumnul!
Ti-a murit la intrare, cum se spune. Pai e normal sa se intample asa. Tu experienta mai ioc, setat sa faci sex cu ea ca sa te descarci ca animalu' si rezultatul este cel expus. Niciun eveniment nu este intamplator. In memoria eroului cazut sa pastram un moment de reculegere
Extaziandu-te prea tare are si asta ca si efect.nu e de speriat nu e o boala sau altceva.
se intampla multora.
din cauza ca te-ai excitat prea tare, ai acumulat prea mult sange in oragan, ca si masura de siguranta creierul a oprit stimulul si a scazut pomparea sangelui in abundenta.de aceea s-a culcat inapoi.
stai calm.prietena ta a inteles
Iti multumesc mult pentru raspuns, acum inteleg totul. ar trebui sa fiu mai relaxat data viitoare.
De unde sti ti s-a intamplat si tie de pui raspunsu asta jalnic baiatului sa stii ca si mie mi s-a intamplat eram virgin bine inteles prima data, ii ceream apa ca imi batea inima foarte tare nu mai puteam sa respir eram emotiv la maxim dar dupa cateva nopti am progresat. asa ca si el sigur a progresat eu il cred pentru ca asa mi s-a intamplat si mie
stai calm si mie mi s-a intamplat dar dupa cateva incercari am reusit
Esti inca mic, insuficient maturizat si emotiile au fost prea puternice. Nu e nimic anormal, se mai intampla, mai ales minorilor, fiindca momentul e incarcat de semnificatii si nu-si pot controla emotiile, fiind prea copii. O sa treaca in timp, mai ai rabdare, incercati sex mai peste un an, cand te mai maturizezi.
Freddie, la ce fata ai nu stiu care dintre noi face "laba".
Pai care pe care a ars acolo? cu asa "barbati" nici nu ma mir ca fetele va iau in ras! Voi sunteti exceptia, si crede-ma ca nu e normal sa-ti moara de la 16 ani, indiferent de motiv! Mai tarziu, ce naiba o sa faceti?
)) dupa cum vezi o fata draguta nu prea te ajuta in momente cheie!
In plus, faza cu "barbatul trebuie sa fie un pic mai frumos decat dracu`" o sa constati pe pielea ta ca este adevarata. Ideea este ca, pentru femei, nu trebuie sa fii fat frumos ci trebuie sa fii inteligent, amuzant, spontan, sigur pe tine, atent, romantic si sa ai o scula care sa te ajute! Frumusetea nu te ajuta prea mult, frumoase sunt femeile/fetele!
Stai tu linistit ca nu am facut nici un "gioco del mano".
Eu cam nu am inteles pe cine nu ai reusit sa o scoli..pe prietena sau pe gentlemen(adica penisul)
George0197 întreabă: