| Werimar a întrebat:

Salut, am 17 ani si mai pe scurt nu am avut niciodata o prietena.Prietenii ma considera un baiat de gasca, glumet si foarte open minded. Dar de fapt principalul meu defect dupa parerea mea este ca sunt o persoana cam timida (probabil din cauza aspectului meu fizic, sunt destul de gras). Vara aceasta am planuri destul de mari, ma gandesc sa fac rost de un job si sa ies la alergat prin parcuri pentru a scadea in greutate, totusi as avea nevoie de cateva sfaturi de la voi. Cum imi recomandati sa scap de aceasta timiditate si sa am incredere in mine pe plan emotional si sentimental? De asemenea tin sa mentionez ca am si cateva standarde cand vine vorba de fete, personalitatea conteaza foarte mult pentru mine la o fata. cu toate ca nu pot sa fiu ipocrit si sa zic ca m-as putea combina cu oricine doar pentru ca are personalitate. De asemenea cam de fiecare data cand incerc sa creez o relatie cu o fata, ajung in "friend zone" si acest lucru e cam frustrant.And one last thing...eu ma atasez foarte repede. si nu stiu daca acest lucru e un defect sau nu. Astept pareri si sugestii. Mersi frumos!

4 răspunsuri:
| lplostonyou a răspuns:

Fi mai tupeist,fa mult sport,nu trebuie sa te inhibi de la un esec,fruntea sus,mergi mai departe, azi chiar daca ploua, maine soarele va straluci.Si inca ceva,cand vorbesti cu fetele, lasa filozofelile deoparte, fetelor nu prea le plac baietii care filozofeaza in loc sa le sarute sau sa le zica o declaratie frumoasa de dragostehappy

| AndutzaPinkAngel a răspuns:

Chiar te-ai gandit bine cu planurile tale. Mergi la alergat si daca poti treci la dieta.In cazul timiditati fa ce ti-am spus si uita-te in oglinda si ai sa vezi ca slabesti.Pe fata care te va placea cu adevarat nu o va deranja timiditatea, sunt sigura! Daca te atasezi foarte repede nu este un lucru rau dar las-o putin mai moale caci sa-r putea sa o iei cam repede.Succes!

| Moiseicip a răspuns:

Intradevar trebuie sa les timiditatea la oparte si sa mergi inainte, iar eu tias mai recomanda ceva 'Incearca sa nu te mai atasez asa de repede de o fata" ai sa vezi pe urma ca o sat-i para rau. Mie mi s-a intamplat sa am o prietena cam vreun an si 2 luni iar eu ma atasasem asa de mult de ea incat nu o credeam in stare ca ma va parasi si ma va insela dar din contra asa s-a intamplat.

| alina92 a răspuns:

Mai asteapta...o sa gasesti o persoana care te va placea si daca ai o greutate mare incearca sa nu crezi ca asta este un obstacol...nu asta, ci dimiditatea.