| andreikr a întrebat:

Salut! Am 17 ani și n-am avut nicio relație serioasă, dar asta nu înseamnă că nu vorbesc cu fete sau că n-am avut primul sărut, doar că mi se pare puțin deranjant faptul că toate fetele de vârsta mea și chiar alea mai mici se uită la din ăștia mai mari, iar cele „libere" sunt astea de a opta sau mai mici (deci clar nu). Ce vreau eu să spun e că trec a 11-a și când am intrat noi în a 9-a erau o grămadă de fete frumoase care s-au combinat cu d-ăștia de a 11-a, iar acum toate fetele care trec a 9-a se cuplează cu și mai mari. Chiar așa să avem ghinion, situația asta se întâmpla și prietenilor mei. Cineva mai mare poate să-mi explice fenomenul, adică pe bune, nu vreau relație cu fete de 19-20 de ani și nici de 13-14 ani. Intervalul 15-16-17 ani mi se pare rezonabil. Nu sunt tocilar, deși am note mari (totuși sunt la filo și nu facem nimic), am luat în examenul de clasa a 8-a 10-10, sunt carismatic, nu sunt obsedat și îmi place enorm de mult viața socială, adică să mă întâlnesc cu prietenii, să mergem undeva.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Nu cred ca este un fenomen neaparat. De cand e lumea si pamantul fetele de 16-17 ani se vor uita la barbati de 20+ (nu generalizez). Cred ca e din princina faptului ca vad o siguranta in ei? Materiala sau sentimentala. Ii considera barbati, nu baieti. Sunt sigura ca fata potrivita pentru tine este acolo undeva. Keep up the good work.

5 răspunsuri:
| LordCristobal a răspuns:

Salut!
Eu te sfătuiesc să nu te grăbești cu fetele la vârsta ta și să îți faci o iubita/prietena la facultate sau după terminarea liceului.
Chiar nu are sens sa te încurci cu una cu patru ani mai mică decât tine sau sa te rogi de cele de vârsta ta.
Ai da vezi că la facultate sau sa zicem in noul oraș în care o să te muți(daca o sa fie cazul) o să găsești fete mult mai bine calitativ.

| andreikr explică (pentru anonim_4396):

Iar ăia de 20 de ani nu găsesc mai de vârsta lor? Sau și fetele de 20 urcă treapta pe la 25 =)

| andreikr explică (pentru LordCristobal):

Nu vreau să mă grăbesc, dar văzând că băieții din jurul meu au iubite, îți dai seama că sunt curios și eu să văd cum este. Mă gândesc dacă la mine e problema, însă toți avem calități și defecte

Răspuns utilizator avertizat
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

La varsta ta relatiile serioase trebuie sa ocupe ultimul loc, la tine prioritara este distractia si strabaterea cat mai multor cearsafuri