Daca ai folosit prezrevativ tot timpul cat l-ai avut in vaginul fetei, atunci nu ai de ce sa-ti faci probleme.
Nu știu dar dacă era Dezvirginata și ai scăpat in ea spermă s-ar putea sa rămână însărcinată. Tu cati ani ai de iti este asa de frica?
Felicitări
Dacă a fost "on" pe toată durata așa cum zici ești safe, nu-ți mai măcina creierii de pomană.
Dupa sex, prezervativul se verifica inainte de a-i face un nod si al arunca intr-un servetel la gunoi. Daca acesta este intact si l-ai dat jos dupa ce te-ai terminat fara sa continui actul cu el plin, nu exista nicio sansa sa ramana gravida
Nu l-am verificat dupa sex. Dar dupa ce am terminat sexul, da, l-am dat jos si nu am mai facut nimic sexual.
Nici nu pot spune ca prezervativul era plin deoarece inainte de actul sexual, cu vreo 30 minute, m-am masturbat, iar dupa actul sexual, am ejaculat foarte putin, aproape ca deloc. Dar tot a avut loc o ejaculare
Stai linistit. Daca n-a avut cum sa iasa sperma din prezervativ nu poate ramane gravida.
In plus, daca menstruatia ii vine la inceputul lunii viitoare, chiar daca a ajuns perma in vagin tot nu ramane gravida. Cu 12 zile inainte de prima zi de menstruatie se termina perioada fertila - adica in care poate ramane gravida.
Data viitoare sa il verifici, desi se observa si simte daca se rupe
Mutubal întreabă: