Dupa ce ai scris e clar ca nu o vei mai avea niciodata. Esti prea needy si asta o s-o indeparteze prea mult. Consideri ca poti s-o cumperi prin premii oferite sau daca faci "cascadorii"? Era o faza dintr-un film de zicea ca daca vrei sa obtii o fata inapoi e bine sa te prefaci ca ai uitat de ea, si celalalt intreaba "si cand o sa se intoarca?" si raspunsul era" cand o sa uiti cu adevarat de ea". Pe scurt poti sa-ti iei adio de la ea. Chiar daca o recuceresti nu o sa mai fie la fel si cel putin ea o sa paraseasca iar in final. Am tot invatat de chestiile astea inca de la varsta de 16 ani (acum am 27), si din experiente proprii dar si ale celor din jur am invatat destule (carti citite etc). Am obtinut aceeasi fata de 3 ori inapoi. si am avut relatii din ce in ce mai lungi cu ea, dar in final se terminau si mereu aveam de suferit. In final (cand eram in alta relatie) m-a sunat sa-mi zica faptul ca am fost cel mai bun baiat din viata ei si ca regreta ca a fost o proasta si m-a pierdut.
Posibil sa ai ghinionul ca aceasta fata sa nu fie singura care o sa-ti franga inima.
Daca vrei sa o cuceresti neaparat atunci fa imbunatatiri la tine: du-te la sala, citeste carti despre limbajul trupului sau altele care au legatura oarecum cu intelegerea fetelor (dar evita informatiile misogine ca alea doar te fac sa urasti si nu te ajuta la absolut nimic).
Cel mai important e sa investesti in tine (nu haine si masini). De exemplu: sa valorezi ceva chiar daca nu ai nici un leu in buzunar. Crezi numai aia bogatii au femei frumoase? e un clip pe youtube cu un om al strazii care reuseste sa agate in fiecare zi alta fata si nu, nu le minte ca are masina si casa.
Deci investeste foarte mult in personalitatea ta si in sanatatea corpului tau (cum ar fi sa te duci la sala sa te definesti putin). Conteaza sa dovedesti doar prin felul tau de a fi ca lumea doreste sa fie in jurul tau. trebuie sa cunosti o persoana care e in centrul atentiei... ei bine nu e doar din cauza ca arata bine, ci conteaza limbajul trupului, ce are de zis, cum o zice si increderea de care da dovada.
bafta si sper ca ai inteles mesajul meu, care o sa te ajute mult daca il urmezi.
Te-ai indragostit "intro fata de 16 ani"? Pai pentru inceput invata sa vorbesti corect limba romana.
Trebuie sa fii tu insuti, relaxat, bine educat sa stii sa te porti! poti sa o inviti in oras, ii poti cumpara un buchet cu florile ei preferate
Este foarte simplu sa o cucerești. In primul rand ii spargi ușa casei. ( este foarte important sa faci asta, de fapt cel mai important lucru, si ai grija sa o faci cat mai spectaculos, eventual poți sa scoți si un strigat războinic, învăța de la spartani, sunt cei mai buni). Apoi in prima faza, spui ca ai spart usa pentru ea, ca nu mai reziști sa stea intre voi ușă, si ca ești pregătit sa spargi totul pentru ea ( cumva fetele/femeile vor sa spargi lucruri pentru ele, toate vor asta, se simt ele mai importante cred, sau o fi ceva genetic cine știe). Apoi verși câteva lacrimi ca sa o impresionezi ( aici, ca sa poți lacrima te gândești la faptul ca o ușă costa undeva la 500 de lei, si v-a trebui sa ii cumperi alta, lăcrimezi la sigur), si după toate astea ar trebui sa te accepte ca iubit, asta in cazul in care nu este genul ala mai încăpățânată, caz in care trebuie sa treci la planul B. Iei un pumn de pastile si le bagi in gura, si p ameninți ca te sinucizi la ea in casa, sa aiba ea pe cap ofițerii de la criminalistica, sa meargă pe la politie, pastilele alea pot sa fie si bomboane, efectul vizual contează, când îți îndesi pe gat un pumn de bomboane. Ai grija sa le înghiți așa întregi. Daca nu merge nici așa, si v-a încerca sa te scoată afara din casa, nu renunța, avem si planul C. Scoți un cuțit si ameninți ca ii ucizi părinții daca nu se culca cu tine, si ii spui ca oricum mori de la pastilele alea si nu îți mai pasa de nimic, iar când se sperie si te implora sa nu faci asta, ii ceri sa se culce cu tine. Daca nu vrea o violezi( in timp ce filmezi toată scena, o sa îți folosească filmul mai târziu). După ce o violezi, pleci, nu înainte sa ii spui ca vrei sa faci asta in fiecare zi, si daca te reclama pui filmul violului ei pe internet si chiar daca ajungi la închisoareea o sa fie pentru totdeauna aarătata cu degetul.
Ps: ai putea totusi doar sa vorbești cu ea, calm fara sa fortezi lucrurile. Nu ii impunenimic, nu o grăbi, nu o agasa, nu o sufoca si nu încerca sa o "obligi" sa fie cu tine. Schimbarea trebuie sa fie facuta de tine. Afla ce isi doreste si schimba ce nu e bine la tine. Daca o placi/iubesti, esti dispus sa faci asta pentru ea. Dar cel mai important ti-am zis, nu grabi lucrurile, nu arde nicaieri. Daca ii iei flori si chestii o sa o indepartezi, fetele sunt complicate. Ne place lor sa primeasca flori, dar mai mult le place aa fie respectate si intelese. Si tu trebuie sa intelegi ca iubire cu forta nu se poate si trebuie sa lasi lucrurile in ritmul lor si sa ii lasi spatiul de care are nevoie
Mutubal întreabă: