Pai spune-i as astepte deoarece acest pas daca voi nu continuati relatia, o poate marca pe viata
Mi se pare mie sau problema ta e ca aia vrea sa faca sex cu tine? a innebunit lumea la cap, sa mor. vad ca unul te-a sfatuit sa o parasesti
Eu zic sa te pastrezi pana la vreo 40 de ani (nr Filmu Virgin la 40 de ani) Ce dobitoc.Cum sa stai cu una 2 ani si sa vrei sa mai astepti vreo 2 ani pana sa faci sex. Gay scrie pe tine. Sorry!
Spune-i ca ea nu-ti controleaza viata si e spre binele ei sa mai astepte. Daca mai face figuri de astea paraseste-o. Poate te vrea oar pentru sex.Numai bine!
Ce dragut! in sf un baiat care se gandeste la binele prietenei lui nu la placerile lui!
Wooooow...e cam ciudat.adica tu fiind mai mare nu iti doresti dar ea da,?!?!?!?! in fine. Orcum, eu stiu un lucru:o fata daca vrea sa faca sex cu tine are 2 variante:ori o face pentru ca tine la tine,ori pentru ca e c*rva,desi nu cred ca e cazul(nu ai specificat daca e virgina sau nu).Dar si daca este respinsa la un asemenea lucru, poate ca chiar are ceva dovezi impotriva ta. Explica-i frumos, sunt sigura ca va intelege
Fa`o sa inteleaga ca tu iti faci pur si simplu griji pentru ea. Adica m`ai uimit si pe mine : ea vrea si tu nu vrei si cu gelozia... explica`i ce simti pentru ea si de ce nu vrei incearca sa o faci sa inteleaga ca tot pe ea o va afecta asta in viitor. Si daca nu mai las`o si tu sa vorbeasca singura...nu`ti prea bate capu`!