Nu o sa te doară. S-ar putea sa simți plăcere mare și sa te exciți un pic mai mult.
O să îți dai drumul chiar repede, mai ales dacă arata bine
Dezvirginarea, la baieti, nu doare. Dar, de ce accepți sa te dezvirginezi cu o fata care are foarte multa experienta sexuala? Alta fata fără experienta sexuala nu găsești?
Sexul este rău, să nu faci sex vreodată. Eu am 22 de ani, sunt virgin și așa vreau să rămân. În viața asta vreau să mă axez pe muncă și în timpul liber pe pasiunile mele(ascultatul de muzică, cititul) plus să învăț lucruri pe care nu le-am învățat la timpul potrivit.
Pune-te, fă o facultate și lasă prostiile astea.
Dacă are foarte multa experienta e posibil sa aibă și boli cu transmitere sexuala și 20% șanse sa le iei chiar cu prezervativ pentru ca se iau prin sânge, poate de la 2 zgârieturi chiar de la prezervativ daca e mare elanul. Eu ii sunt etern recunoscătoare soțului meu ca era virgin la 24 de ani când ne-am căsătorit pentru ca a refuzat toate ofertele anterioare pentru ca a vrut sa respecte planul Creatorului și sa păstreze totul pentru soția lui. Virginitatea nu e scarlatina, varicela ci e darul primit de la Creator pentru a fi dăruit numai partenerului de căsătorie. Cine face altfel își blesteama viata și viitoarea căsătorie. O prietena de-, a surorii mele a fost virgina la căsătorie și imediat după nunta a luat o boala sexuala de la soțul ei care nu i-a spus ca era infectat și la el era latenta dar ea a avut înfiat simptome extrem de neplăcute, mâncărimi roseata etc. A divorțat după 3 luni și a luat vreo 10 medicamente pe zi 2 ani ca să scape de simptome A regretat enorm cât de experimentat era fostul soț, ar fi preferat din suflet sa fi fost virgin.
Sa stii ca Sportacus are dreptate, sexul e rau si nu merita sa ne pierdem timpul cu el. Eu sunt singur si virgin si am 23 de ani, merg spre 24, si asa vreau sa raman toata viata. Am alte prioritati. Nici macar nu ma masturbez. Iti recomand sa te apuci de facultate ca sa nu-ti mai stea gandul la cotaiala.
Nu esti domnisoara sa-ti faci griji. Pe ele le doare la dezvirginare. O luati incet si cu atentie si va fi bine N-are ce sa te doara ca doar nu-ti rupi ata din prima
anonim_4396 întreabă: