| Iulian19d a întrebat:

Salut, am 19 ani si pana acum nu am avut nici o iubita, incerc si imi doresc sa imi fac una, dar nu resusesc, in preajma fetelor ma rusinez/emotionez foarte tare. Imi puteti da ceva sfaturi, cum as putea rezolva problema? Multumesc!

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Curve, droguri si alcool! Cel mai bun sfat pe care il vei primi vreodata.

| Fatamuntilor a răspuns:

Toate la timpul lor.
Exerseza in fata oglinzii!

| Alin1423 a răspuns:

Daca ai niste prietene(Nu ma refer la iubite)spune-i sa te ajute si sa incerci pe i-a fazele si sa zica daca e bine sau daca nu eu zic ca sfatul meu e bun daca il vei face vei avea succes la fete!
Si am 10 ani si stiu asta...

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Ai 19 ani, inseamna ca esti student, la varsta ta ar trebui sa las deoparte rusinea si timiditatea fiindca vei pierde din cauza lor cea mai frumoasa perioada a vietii tale, esti la varsta la care trebuie sa fi indraznet sa strabati cat mai multe cearsafuri, chefuri in camin, betii, iesiri in club alea alea

| neutrino a răspuns:

Multi baieti si-au facut iubite dupa varsta de 20 de ani. Poate ca si tu ar trebui sa mai astepti, cu speranta ca iti va trece rusinea.

| RAY a răspuns:

Degeaba citesti sfaturi daca nu faci nimic, banuiesc ca sti ce trebuie sa faci dar degeaba daca asa esti tu nu ai ce face, partea proasta e ca fetelor nu le plac baieti ca tine asta daca nu te remarci prin fizic, totusi nu-i o tragedie ca nu ai iubita

| 12manuq a răspuns:

Am fost exact in situatia ta, mi-am facut prima pritenena cand eram in anul I din facultate, si de atunci trag la mine ca la un magnet, serios vorbind laughing Nu te panica, o sa vina de la sine fata potrivita pentru tine!

| Xpressurself a răspuns:

Singura solutie este sa ai curaj si sa vorbesti cu ele. ai sa vezi ca daca unei fete ii placi chiar ea te va ajuta, mai ales in discutii. la inceput sunt si ele mai retinute dar dupa ce te cunosc putin fac ele conversatia. invita-le la o plimbare sau undeva unde sa fiti voi doi, la tine acasa, la ele, condu-le acasa, intreaba-le daca poti sa urci la ele in camera. ai curaj. daca o fata vede ca te tii de ea si o doresti se gandeste tot mai mult sa-ti dea o sansa. si le plac baietii timizi la multe fete. incearca. si iar incearca. si iar. si din nou. si cu alta. si apoi cu alta. si o sa reusesti pana la urma.
ideal ar fi sa nu te masturbezi deloc. vei observa ca ai mai multa energie si curaj daca nu ejaculezi.

| FloriFloricaa a răspuns:

Păi....răspunsul e așa ușor...
Trebuie săcte împrietenești cu oo fată și apoi etc...

| Broadband a răspuns (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Mai terminati ba oamenilor cu strabatutul de cearsafuri ca numai sex aveti in cap
omul vrea o fata cu care sa treaca prin toate, un umar unde sa plangi si ea la fel, sa ai ce strange in brate sa nu mai fii singur ca oaia pe camp happy voi sex si ***

| Skilline2012 a răspuns:

Apuca-te de un sport care-ti da incredere in sine, gen karate, basket, judo, fotbal, orice in care esti pus fata in fata cu adversarul si publicul. O sa-t treacahappy

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Hmm

sexul ar putea rezolva problema sau nu

probabil iti e usor sa vorbesti cu o fata mai tupeista si crezi ca ea e buna pentru tine, dar nu cred ca e cea mai buna idee pentru inceput...

cauta o fata cuminte si invit-o undeva, trebuie sa-ti faci curaj.

e mult mai bine asa

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns (pentru Broadband):

Sti ce? lasa-mi astenuturile in pace si vezi-ti de romantele tale, ok?

| Kriss96 a răspuns:

Asta e de obicei problema fetelor si cum sunt fata am multe prietene de genul asta. 17-18-19 single pentru ca sunt timide, se emotioneaza etc.
Nu pot decat sa-ti dau acelasi sfat desi tu esti baiat dar s-ar putea sa functioneze.
Gaseste fata potrivita. Cunosc fete care erau extrem de timide si apoi au devenit super indraznete pentru ca pur si simplu au dat de baiatul potrivit si cum atractia a fost foarte mari hormonii si-au iesit din petice. Ai putea de asemenea sa nu te mai stresezi si sa astepti putin. Nimeni nu ramane singur ok? Unii devin mai dezinvolti dupa 18-19 ani. Deci mai asteapta putin.