| AlexandruGGTX a întrebat:

Salut, am 19 ani si ziceti cum as putea sa ii zic unei fete ca o iubesc, exceptand metoda directa? Dau funda

2 răspunsuri:
| AlinSiAtat a răspuns:

Esti in relatie cu ea? Ai petrecut timp cu ea? Te iubesc nu poate fi aruncat asa aiurea. Daca nu esti intr-o relatie cu ea inseamna ca te simti doar atras fizic de ea dat fiind ca poate o cunosti doar fizic. Eu i-am spus iubitei mele primul te iubesc dupa 4 luni de relatie. A venit de la sine, atunci am simtit cu adevarat ca o iubesc.

| Violleta2022 a răspuns:

Sunt multe metode de a daruii cuiva ceva pe care scrie "te iubesc" dar nici una nu va cantarii atat de mult ca un "te iubesc" spun direct persoanei dragi.
In marea majoritate a cazurilor, nu vei fii crezut, pentru ca hartia sau orice altceva ce daruiesti, poate fii scrisa de oricine si poate nu inseamna mai nimic pentru baiat.
Toate fetele asteapta momentul in care i se spune in fata: "te iubesc!" fiind cel mai important moment al relatiei!
Incearca sa-ti iei inima in dintii, pentru ca 100 de hartii pe care ai scris "te iubesc" nu valoreaza nici o ceapa degerata pe langa un tradafir oferit, un sarut si un "te iubesc" softit la urechea iubitei!
Mai reflecteaza despre ceea ce am scris... ca-i pacat sa nu faci gestul asta maret, mai ales daca o iubesti cu toata inima!
Nici o fata nu va rade de cuvintele astea, sunt mult prea importante si prea asteptate ca sa isi bata joc de asa ceva!