Ce nu știi să vorbești? Nu știi limba română? Ce vrei să vorbești? Ce vrei să îi spui? Când vorbești, ai un scop, când deschizi gura?
Daca pana acum nu ai invatat sa vorbesti cu o fata, invata sa vorbesti de acum incolo. Poate reusesti.
Si ce ai vrea? Sa vina toate la tine, tu sa nu faci nimic, dar sa fie si numai bunaciuni daca se poate nu? numai supermodele. Nu le poti avea pe toate, fratello, mai arunca cate un os si la alea mai nasoale
Acum tu vrei si fete frumoase, acceptă pe aia care te vrea ca nu esti făt frumos. Daca nu atunci plînge ti de milă pe TPU ca noi nu putem face nimic, ai pretentii atunci cu pretentiile ramîi.
Nu am zis frate asa ceva, nu s din ala ultra pretentios, dar zi mi tu: tu ai umbla cu "Necazul" de mana pe strada?
Nu am zis asta. Nu s nici fat frumos nici nu caut fotomodele, dar cu 2 grase nici tu nu cred ca ai iesii de mana pe strada. Totusi suntem barbati avem si noi prestanta noastra, zic.
Dar tu te-ai întrebat dacă ai față și aspect de una frumoasă? Cum tu spui de fetele urâte sau grase că nu sunt demne de tine așa poate zice și o bunăciune că tu în fața ei faci reclamă la necaz! Nu e cale de mijloc!
Ai 20 de ani și nu ai fost în stare să-ți găsești pe cineva? Mai mult curaj și primul pas bărbatul trebuie să-l facă! Dacă ai să cochetezi cu timiditatea în continuare o să te căsătorești la 50 de ani!
Daca am refuzat 3 fete care nu mi au placut, nu inseamna ca am pretentia la regina din basme, ci pur si simplu am niste standarde, față de una foarte frumoasa nu am, dar nici nu sunt ala care se multumeste cu "ce ramane". Da am 20, nu ma intereseaza sa mi gasesc pe cineva cu care sa ma insor , scuze daca am dat de inteles asta, prefer viata de burlac. Am scris aici sa cer un sfat pentru timiditate, nu critica
Mă amuză cum te critica ăștia care au făcut sex cu tipe care nu și le-au dorit numai sa fwwwta și ei ceva, ar trebui sa le fie rusine, mai bine ramai virgin toată viața decât să faci sex cu o femeie de care nu te simți atras deloc, ii faci rău ei dar și ție.
Era un citat, l-am văzut pe Facebook și mai l-am auzit la cineva, care e super adevărat, nu fi impresionat de frumusețe, ci de caracter de bunătatea/empatia și inteligența persoanei.
Degeaba tipa e frumoasa daca nu are și un caracter pe măsură.
Și eu sunt timid de fel, grasele încearcă să-ti capteze atenția numai pentru că știu că asta e singura modalitate prin care o pot face, sa se bage in seamă și să se facă plăcute, știu că asta e singura lor șansă care pot să o aibă la tine, daca ai fi atras și le-ai oferi toată atenția unor tipe neatractive să vezi cum și alea nu fac mare lucru.
Eu nu zic că ai făcut ceva rău până acum. Dar ucide atracția, nu te mai lasa impresionat de o aspectul fizic al unora, când le ignori sa vezi cum vin la tine.
Multumesc mult pentru raspunsul oferit! Apreciez faptul ca ai inteles cu adevarat intentia mea prin intrebarea adresata, adica scopul de a cere un sfat. Eu unul nu judec femeile si nu am interesul de a jignii pe vreuna, insa desi nu sunt un tip senziational, caut ceva cat mai bun. Adevarat, caracterul conteaza!
Incepe prin a invata sa vorbesti mai intai cu o fata, fiindca femeile sunt mai experimentate si nu se uita la adolescenti.
Poti incepe prin a fii respectuos si politicos, prin a face complimente si usor-usor se leaga conversatia, iar daca si fata te place, atunci relatia este de succes.
Totusi, tu ce oferi?
Vad ca ai pretentie ca fata sa fie atractiva, dar tu cat esti de "perfect"?
Fiindca trebuie sa-ti spun, un mutulica este departe din a fii considerat un om perfect sau atractiv.
M ai inteles un pic gresit. Respect femeile/fetele. Ma intereseaza sa fie decenta, ingrijita si desigur si putin mai atractiva, nu caut fotomodele si nici vreo perfectiune existenta doar in basme. Bineinteles, ca orice om, am si eu cat de cat unele standarde. Ce ofer? Bun simt, respect, educatie si apreciere fata de o persoana care merita aceste lucruri.
Te-ai gandit ca fiind un tip tacut poti fii perceput ca unul arogant?
Un tip care nu deschide gura sa salute, sau sa lege o conversatie, nu este atractiv, dimpotriva, este ciudat si in principiu, este ocolit.
Apoi, sunt curioasa sa vad unde mergi sa gasesti fete, care este zona pe care o frecventezi?
Sincer sa fiu, nu sunt nici foarte tacut, dar nici papagal sau unul caruia nu i mai tace gura, detest persoanele de genul. De salutat, salut desigur pe cine saluta inapoi, iar de legat conversatii o fac in contestul in care am ceva de zis sau de adaugat, nu ca sa ma aflu intreaba(referitor la categoria pe care am mentionat o mai sus). Fete se gasesc oriunde ), nu am mers niciodata intr-un loc cu scopul de cauta fete si atat. ca sa iti dau un raspuns mai precis: mall-uri, parcuri, etc
Ah, uitasem sa mai mentionez ceva. Intrebarea mea esteadresata cu scopul de obtine o indrumare sau un sfat. Nu sunt disperat dupa femei, nu pun femei pe piedestal, nu caut sa-mi fac un viitor cu o femeie, sau sa ma casatoresc vreodata cu una, sa am un copil sau alte lucruri in genul asta. Vreau decat sa rezolv o problema de incredere si in comunicare, care ma impiedica in a cunoaste persoane si a invata din diverse experiente
Totusi, trebuie sa fie ceva rau in exprimarea ta sau in comportamentul tau, daca tu nu esti capabil sa agati pe nimeni.
Posibil sa ai standarde prea inalte si ireale, posibil sa nu atragi pe cineva potrivit pentru ca nu zambesti, sau cine stie, adevaratul motiv.
Din pacate nu te cunosc personal, iar descrierea ta este foarte sumara si poate fii subiectiva.
Au exista oare fete care ti-au placut si pe care le-ai abordat?
Da, bineinteles ca au existat, insa am fost refuzat, intr-un mod elegant si frumos. Nu ma deranjeaza sa fiu refuzat de o fata, atata timp cat si eu as refuza si am refuzat pe altele, nu m-a frustrat niciodata acest lucru sau sa ma faca sa jignesc sau sa denigrez femeile sau fetele. Aici e vorba de respect, indiferent de situatie. Probabil este, nu toti avem vorbele la noi sau ne am nascut cu acel șarm aparte. Legat de zambet, zambesc, dar nu intotdeauna, chiar mi se spune des ca ma avantajeaza o atitudine mai serioasa. Oricum daca imi poti da niste sfaturi sau indrumari, le astept cu cel mai mare drag.
Probabil nu ai intalnit fata potrivita, care sa faca click cu tine.
Dupa cum vezi, tu ai primit avansul unor fete si le-ai respins. la fel ti s-a intamplat si tie, ceea ce ma duce cu gandul ca tot ai nimerit persoane nepotrivite.
Ai rabdare, mai cauta, se va gasi in final si una pe masura si gustul tau, care sa te vrea si sa te placa asa cum esti.
Continua sa fii in continuare respectuos si sa zambesti fiindca nu se stie niciodata de unde poate apare fata care sa-ti placa si sa-ti pice cu tronc.
Corect, nu neg acest lucru. Insa nu este deloc o prioritate pentru mine, am un program destul de aglomerat, multe lucruri de facut, stau mai mereu plecat din tara, am anturajul meu de persoane. De aceea nu caut relatii de lunga durata, pentru ca stiu ca nu vor dura prea mult in cazul meu. Totusi, imi poti oferii cateva sfaturi privind relationarea si intarirea increderii?
Incearca sa zambesti mai mult, sa vorbesti cu blandeste si politicos si vei vedea ca ai sanse mari sa cuceresti orice fata sau chiar sa atragi un auditoriu masculin, care sa te asculte cu placere.
Personal, prefer barbatii inteligenti, care zambesc si vorbesc cu masura, iar cand o fac scot din gura, numai lucruri pozitive sau frumoase, mai ales cand incearca sa cucereasca. Detest vulgaritatile, injuraturile, ocheadele, bufoneria, critica si barfa.
Un barbat inteligent, niciodata, dar absolut niciodata nu va vorbi despre fostele lui partnere si nici nu va face comparatie intre femei, aducand in discutie o relatie anterioara.
Te mai sfatuiesc sa citesti mult, orice iti pica in mana, vesti sportive, politice, de sanatate, internationale, carti de istorie, geografie, literatura, deoarece asimilarea de cunsotinte generale te pune pe o treapta superioara, cand esti in compania oamenilor inteligenti. Vei simtii asta in societate, peste ani, cand vei dori sa-ti faci un nume, o cariera si vei dori sa impresionezi pe cei din jur.
Increderea in tine creste prin asimilarea de cunostinte, unde te vei simtii destul de puternic sa tii piept oricarui om, pe care il vei avea in fata.
Sunt 3 categorii de oameni în lumea asta, care se încadrează la această problemă.
1. Cei care sunt virgini și suferă și au o stimă de sine scăzută la mod exacerbat (accentuat, intensificat) Oameni hărțuiți și singuratici.
2. Cei care nu mai sunt virgini și suferă au o stimă de sine scăzută la mod exacerbat (accentuat, intensificat) Oameni hărțuiți și singuratici. Și
3.Cei care sunt virgini și vor să rămână așa pe viață și se simt mândri și fericiți de această performanță, acest aspect , care nu vor să fie ca ceilalți "lupi singuratici" și nici ca doritorii de a fi ca ei, care tot lupi sunt. Ei doar sunt mulțumiți cu ceea ce sunt și nu îi interesează de ce fac restul. Imuni, nonconformiști.
Din ce categorie vrei să faci parte! Eu îți sugerez 3! Alegerea îți aparține! Nu te ghida după părerile lor eronate! Tu nu ai nevoie de astfel de proști. Tu fii deștept ca să nu suferi! Cei care își ghidează viață, după a altora, nu și-o mai trăiesc pe a lor. Sănătate și aștept și o fundă dacă ți-a fost util sfatul meu. : )) Eu cred în tine!
Stai liniștit, că în ziua de azi totul e relativ Sunt șmecheri frumoși și deștepți, virgini la vârste înaintate și fraieri, grași, tocilari, care își încep viața sexuală. Unii își vind virginitatea pe bani, unii au noroc de a găsi măcar o persoană și unii mai multe Totul ține de a nu suferi. Eu despre asta consider că e vorba. Da, psihologia și psihiatria e plină de astfel de comportamente umane, situații și manifestări în rândul tinerilor Eu se confruntă cu o stimă de sine scăzută exagerbată pentru că se judecă : "Sunt virgin dau virgină la vârsta asta ", "Toți mă consideră un fraier sau o fraieră" Deci îți dai seama cum se simt oamenii ăștia. Mai ales dacă dorința lor e intensă. Eu sunt gay, și nici nu știu dacă mai sunt virgin I-am făcut laba la un băiat pe jumătate În fine. La mine eu justificare, o excepție și din cauza asta nu am suferit niciodată după o relație și după a nu mai fi virgin. Acuma no, și cei care simt nevoia trebuie înțeleși... Au nevoie de multă compasiune...
linarkfts întreabă: