Dracul te-a pus sa bei atata?! Zi merci ca nu a sunat la 112, si acum erai la zbenga, sau ca nu te-a caftit ea cu sucitorul, in legitima aparare! Daca suspiciunile tale au fost mai presus de sentimente si logica, e clar ca n-o meriti, si a stat mult prea mult cu tine!
Un om de caracter, daca a baut prea mult, isi cerea scuze, o pupa, promitea ca nu mai face si se culca imediat, dupa ce facea dus!
Credeai? sau ai prins-o? una e sa crezi si una e sa te convingi ca asa a facut . oricum daca nu te iubea nu statea cu tine si nu se muta cu tine.ce ai facut tuh e grav.in loku taw l radio mas cere scuze sau undeva unde e lume multa sa ii dovedesti ca o iubesti.nu cu niste amarate de florii
La ce că nici unei individe nu îi place să fie bătută ( de un partener bețiv)?
Credeai că te înșală sau ai văzut-o făcând sex în pat cu altul?
Tie ti-ar fi placut sa fi batut pe baza unei presupuneri? Ceea ce ai facut este foarte urat,iar bautura nu este o scuza.Ce-ar fi la orice presupunere sa vezi oameni batandu-se pe strada? Din punctul meu de vedere las-o cateva zile sa se linisteasca,si dupa aceea daca esti sigur ca o vrei,te astepta o perioada in care ai nevoie de multa rabdare.O cauti, ii trimiti flori, dai mesaje.ce sti tu ca i-ar provoca macar un zambet. Poti incerca dar rezultatul care il vrei tu nu este garantat.Fie te va ierta...fie isi va vedea de viata ei.
Esti fraier, daca te insela care era problema?! nu mai gaseai fete?
ca sa nu las o alta impresie: am fost impreuna cu candva 3 ani si nu am reusit sa o fac prima data cu ea pentru ca de fiecare data imi spunea ca nu e pregatita, dupa 2 saptamani ce ne-am despartit s-a dezvirginat cu un fraier si ce?! am aflat, m-am calmat si mi-am continuat viata inj plus daca nu te insela nu aveai niciun dubiu in leg cu asta.
Sincer.si eu te-as ura.Insa daca o iubeste trebuie sa astepti si sa lupti pentru ea,sun.o, da-i mesaje frumoase, trimite-i flori.macar incearca.
Ce fata desteapta! Bravo ei!
Dar totusi daca o iubesti insista...mesaje, telefoane, vizite, flori, bomboane...
Mai bine n-o mai cauta.Accepta-i decizia si las-o sa fie linistita. Daca ai lovit-o acum poti fi sigur ca n-ai s-o mai lovesti? Daca aveai anumite suspiciuni in ceea ce-o priveste puteai foarte bine sa pui capat relatiei, dar tu ce-ai facut? Scuza ta ca te-ai imbatat si probabil ca n-ai mai gandit limpede mi se pare copilareasca.Mai intai maturizeza-te.
Din fericire, prostia se plateste. Si se va lasa convinsa sa va impacati doar daca e proasta. Alcoolul este doar o scuza pentru instinctele animale pe care unii le au si nu stiu sa le controleze. Nu exista "din cauza bauturii am...", da' dracu' te-a pus sa bei? Partea proasta este, ca noi oamenii am fost dotati de "gandire", care e mare minune...dar nu o folosim nici macar 20%.
Datoria ta este sa incerci macar sa-ti ceri iertare, puncteaza mai intai pe asta, dupa care pe o eventuala reluare a relatiei.
Esti intr-o situatie cam complicata! da-i un mesaj si spune-i ca iti pare rau si ca orice om cand e sub influenta alcoolului face lucruri ce apoi le regreta, spune-i ca a fost prima si ultima data cand ai dat in ea si acum regreti enorm! acum e alegerea ei daca v-a accepta sa va impacati sau nu! sper sa aud de bine :*
O femeie nu merita sa fie batuta pentru nimic in lume,tu omule! Chiar daca te-ar fi inselat, te-ai fi desparit de ea si atat. Pune-te in situatia ei si abia apoi vi sa ne intrebi ce sa faci, daca mai poti face ceva!
Off...hai sa-ti zic ceva.1 pe femei le doare mai rau vorba decat palma! 2. are pe altu si sa iti zic si dc. in 4 ani tu n-ai vrut sa te culci cu altele?
AlexEjmecheru întreabă: