anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,am 21 de ani și sunt împreună cu sotul meu de 2 ani, cunoscându-l de 3 ani înainte,suntem doar cununați.
La început de relație eram dornică de a face dragoste cu el, nu-l refuzam pentru că voiam să se simtă iubit și să-l satisfac, pe tot parcursul celor 2 ani,de câte ori am făcut dragoste nu m-a satisfăcut niciodată, nu am ajuns la orgasm,la început exista și preludiul dar pe scurt,acum nu există preludiu și nici satisfacere și sincer nu mai sunt dornică nici să facem dragoste,pentru că la final mă retrag și mă satisfac singură când am nevoie.
De doi ani de zile mă prefac încontinuu că mă satisfac și că ajung la orgasm doar ca să nu se simtă stânjenit că nu mă poate satisface,mie îmi place sexul puțin mai dur, în același timp senzual cu patos, el este pe lent și 2 poziții, nu vrea să încercăm poziții noi, am discutat.
Credeți că este ok că mimez orgasmul la final de partidă, sau este normal să nu am orgasm?

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Nu e normal nici să te prefaci, nici să nu ai orgasm.
Dacă nu pricepe de vorbă bună, ai două opțiuni: cauți un amant priceput (și probabil o să-l prășești pentru acela), sau continui cu masturbarea. Asta e cumva cea mai eficientă metodă de a te simți bine, dar ce-i drept, îi lipsește partea de interacțiune cu altă persoană.

12 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

Eu consider ca este absolut normal sa vorbesti despre problema si sa vezi cum o rezolvi si tot asa

| wildthing a răspuns:

Troll much?winking

| adam7 a răspuns:

Nu e normal nici să mimezi, nici să nu ai orgasm.
Dacă ai discutat cu el, e o problemă deja.Nu ca ai discutat ci faptul ca nu înțelege nevoile tale și ca nu vei putea sta cu el o viață, dacă nu se adaptează și nu te face fericită în pat.
Poate e cazul să mai încerci o discuție serioasă, altfel nu are rost să mergi mai departe.Sexul e important într-o relație și nu văd ok frustrarea ta de a te satisface singură pe ascuns în loc să se întâmple asta în doi!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Esti atât de tânără, stimata doamna. Îți nenorocești tinerețea, te-ai măritat prea devreme. Ești la vârstă la care ar trebuie sa fi studenta și sa te distrezi maxim sa profiți de studenție. Ești la varsta la care trebuie sa străbați cearsafuriile căminelor universitare, sa ieși în club cu fetele, sa mergeți petreceri în cămine. URGENt divorț și fa SCOALA

| Emilian65 a răspuns:

Nu este normal ce se întâmplă în relația voastră. Discuta cu el și spune-i ce se întâmplă cu tine. Dacă nu se rezolva problema, consultați un medic sexolog sau urolog.

| Madaxo97 a răspuns:

Nu-i normal deloc, nu mai mima, vorbește cu el, spune-i tot ce ne-ai spus nouă aici, vezi cum reacționează, dacă nu caută soluții si nu îi pasă si de nevoile tale nu e bine, în timp se vor aduna multe frustrări sexuale pentru tine pe care le vei vărsa prin alte paturi cu alți bărbați, asta daca nu te deranjează să te satisfaci tu singură mereu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar trebui să vă despărțiți.

| Alexalex1000 a răspuns:

Salut, nu știu de ce i-ai dat funda acelui baiat cum sa i dai funda că zice să-ți înșeli bărbatul cu un amant? Dar în fine... În legătură cu ce ai spus tu, spune i în fața, că sa știe pentru că el poate nu știe că NU te satisface și crede că te satisface... Greșeala ta că nu îi spui, spune i ca să se remedieze.

| relian a răspuns:

Iti place sexul mai dur adica? Tu nici pe net nu poti explica ce-ti place, dar sa mai spui si partenerului, de aia nici nu esti satisfacuta, pentru ca nu comunici, pentru ca nu-i spui, pentru ca nu spui ce-ti place.

Nu te satisface pentru ca tu nu ajungi la orgasm, dar nu dai amanunte, cit dureaza, asa poate ca el termina in cateva minute, tu ai nevoie de mai mult.
Sau daca tu ai nevoie de ore sa ajungi la orgasm laughing nu vad cine te-ar putea satisface.

Nu prea inteleg, cum ai ajuns sa te mariti cu cineva care nu te satisface, daca nu esti multumita.Banui ca ati facut sex inainte dea te cununa ce spui tu, ce o insemna asta cununat la tine.Deci daca ai facut sex, ar fi trebuit sa stii, doar tu spui ca nu tea satisfacut niciodata, asa ca trebuia intii sa lamuresti chestia asta, apoi te cununai.

In sf, ce inseamna cununat? Adica v-ati dus doara la biserica? Pt ca daca e asa, asta inseamna ca sinteti doar prieteni, nicdecum casatoriti, casatoria se oficiaza la primarie la starea civlia, biserica n-are nici o treaba, cununia aia nu se pune, nu-i valabila nicaeri.

Deci uite, noi pe aici sintem necunoscuti, poti sa vorbersti deschis, ce-ti place mai dur, cit ar trebui tie sa ajungi la orgasm cate minute, cate zeci de minute sau cate ore?

El face doar doua pozitii si gata, asa si are asta legatura cu orgasmul? Ajungi la orgasm si doar cu o pozitie laughing nu-ti trebui N pozitii.

Vad tu nu esti multumita de nimic, nici de pozitii, nici de orasm, nici de mai stiu eu ce.

Sa ajungi tu la orgasm si cu o pozitie, dupa mai vezi, deci problema ta aia ar trebui sa fie orgasmul nu pozitiile.

Iti place de el, te atrage fizic? Conteaza f mult si asta, pentru ca daca nu gte atrage fizic, ajungi la orgasm greu sau deloc.

Vorbeste mai deschis si mai clar, plecind de la atractia fizica, apoi de la mamrimi, si la timp, pozitii si alte alea le lasi pentru mai tirziu.

Preludiu este ok, ala trebuie, dar din ce tu ai povestit, la inceput cu tot cu preludiu tot la fel simteai, asta arata cu preludiu sau fara, tu tot nu ajungi la orgasm.

Singura se pare ca te poti satisface, asta arata ca esti in regula, cel putin in sensul asta.
Dar desi te poti satisface singura, nu ai orgasm cand o faci cu el pentru ca poate nu-ti place de el cum arata fizic, chestia asta te poate inhiba si se intampla sa stai ca muta in porumb laughing ori cine stie poate ca esti atrasa de femei si nu de barbati.

Orice este posibil.Frigida nu esti, odata ce spui ca te satisfaci singurica.

Foarte important este ce am spus atractia fizica, sa te atraga, ca de nu e destul de naspa.Sai durata cit tim ia ca tu sa ajungi la orgasm, ca de ai nevoie de 10 min, sau 20 de min si ala dupa 1 min deja o terminat, normal ca niciodata no sa ajungi la orgasm.

Dar chestia asta degeaba o spui noua, nu rezolvi nimic, aici, trebuie sa discuti cu individu, pune-l sa foloseasca ceva produse care sa-l faca sa termine mai tirziu, sa fii si tu happy.

Sint produse care poate intirzia ejacularea, asta daca el termina rapid sau f rapid.

Daca nu vrea sa te asculte, ori nu-i curios sa ia nici o masura ca si tu sa fii satisfacuta, atunci ura si la gara, cauti altul, cununia aia nu are absolut nici o valoare, poti pleca oricind, numa sa ai unde si cine sa te tina, ori daca te poti tine singura, e si mai bun.

| mihai69 a răspuns (pentru Alexalex1000):

Citește atent textul întrebării:
"el este pe lent și 2 poziții, nu vrea să încercăm poziții noi, am discutat."
Deci femeia chiar a încercat să vorbească cu omul ei, dar acestuia nu-i pasă. Așadar, ce îi rămâne de făcut ca să poată fi satisfăcută d.p.d.v. sexual?!?
PS nu scriu răspunsuri pentru "fundițe", ci pentru a oferi sfaturi. Dacă sunt utile sau nu, asta nu de mine depinde.

| Alexalex1000 a răspuns (pentru mihai69):

Da,dar nu sunt de acord cu ce ai spus tu sa îl înșele, să-și facă amant.

| mihai69 a răspuns (pentru Alexalex1000):

Sunt de acord să nu fii de acord.
Dar nu e alegerea noastră.