Buna! In primul rand stiu foarte bine cum este sa treci printr-o despartire, insa dupa apare o alta relatie. Din moment ce el a luat decizia de a va desparti si el este deja cu alticneva crezi ca ti-ar conveni sa te mai impaci cu el avand in vedere ca el a fost cu o femeie, din cate inteleg doar din interes. Barbatii sunt unori mai imaturi si mai greu se maturizeaza din punct de vedere emotional pentru a putea forma o relatie serioasa.
In al doilea rand consider ca ar trebui sa inchei orice discutie cu el, doarece iti provoci singura suferinta, in loc sa treci peste sa te regasesti, sa ai grija de tine de aspectul tau fizic sau sa faci ceea ce nu puteai sa faci inainte.
In al treilea rand cred ca atunci cand iubesti nu poti fi cu o persoana- din interes si sa vorbesti cu fosta- cand esti singur frumos si alaturi de actuala sa ii aduci injurii.
Strict parerea mea este ca lasa trecutul in spate, bucura-te de prezent, invata ceva din relatia incheiata si incet si sigur o sa iti revii. Totul depinde de decizia ta! Ai incredere ca vei gasi un baiat mult mai bun.
Bafta!
Întrebarea e, chiar dacă el ar vrea să se întoarcă la tine, tu l-ai mai primi?
Nu de alta, dar va pleca iar când va apărea altcineva în viața lui. Pentru că ăsta e omul. Ăsta e felul lui. Nu se va schimba niciodată, pentru că așa ceva nu se schimbă.
Ești dispusă să-ți strici toată viața cu un tip căruia nu-i pasă de tine?
Ești încă foarte tânără. Uită-l și vezi-ți de viața ta. E lumea plină de bărbați mult mai ok decât unul care ți-a întors spatele.
Despartirile sunt intotdeauna dificile si dureaza o vreme pana iti revii complet si esti gata s o iei de la capat. E normal sa te gandesti inca la el, la o posibila impacare deoarece e totusi ceva recent. Dar incearca sa ti vezi de viata ta si sa nu te mai preocupe ce se intampla cu el si incet incet o sa l uiti. Daca el a ales alta femeie in detrimentul tau atunci e mai bine s o lasi asa si sa nu mai traiesti in trecut. Vei gasi un barbat care sa te iubeasca si sa te aprecieze sincer.
E pe interes si-i ofera ceva in plus in pat probabil. Ai scapat de un prost...
Dacă în 3 ani nu te-a cerut de soție eu nu cred că e un bărbat serios. Nu cred că te merită! Pentru el nu înseamnă nimic 3 ani!
Mai vezi ce mai faci dar abordează alți băieți, arată-i că ești femei, nu viitoarea amantă. E greu... fă cum crezi dar nu deveni atajul lui. Ori tu ori aia.
beausingurlamasamea întreabă: