Draga mea nu merita sa iti dai viata pentru nimeni si pentru nimic. Viata ne-a dat-o Dumnezeu si tot el are dreptul sa ne-o ia. Cat despre prietena ta poti incerca sa vb cu ea sa iti ceri scuze si sa incerci sa o faci sa te ierte.
Nu trebuie sa te sinucizi.Calea cea mai buna este sa ii explici ca ai fost nervos, sa te faca sa te ierte prin ai aduce flori si ciocolata.Insista sa o readuci inapoi langa tine.Ea va aprecia lucrul asta.De multe ori, impacarea vine de la sine.Treabuie doar sa-i acorzi putin timp.
Am 17 ani, si am specificat nu vrea sa auda de mine, i-am trimis sms-uri peste sms-uri si nici un raspuns. Nu o pot obliga sa stea langa mine si fara ea sunt mort, alaturi de ea imi petreceam tot timpul.
1. pana sap groapa ma prind 3 milioane de persoane
2. placa aia nu apare ca prin minune langa mine.
Bai nu fii cretin si te sinucide sau vorbi despre lucruri de genul acesta, nu rezolvi nimic cu asta, o sa iti dai seama cand o sa fii mai mare ca in viata asta nu intalnesti doar o persoana si vei cunoaste si alte persoane speciale si eu am facut o gafa de genu cu o fata cu care ma intelegeam bine chiar foarte bine ca amic tot imi spunea ca ce bine se distreaza cand vorbim pana odata cand dintr-o prostie ce a cazut peste mine i-am spus o idiotenie la care oricine s-ar fi suparat si ea "si-a dat seama ca nu sunt asa cum paream de fapt" desi era gresit dar nu pot indrepta ce am spus asa de usor. Vorba aia e mult mai usor sa strici intr-un minut ce construiesti in luni... Asta este omul din greseli invata, mai sunt persoane cum ar fi parintii, bunicii, frati, surori care sa te aprecieze si sa te indrume, nu vei rezolva nimic cu fapte de genu pentru ca ei o sa ii para rau de tine vreo luna doua dupa care mai traieste zeci de ani pe cand tu esti putred. E viata ta fratele meu traieste-o nu ti-o da pe mana altora.
anonim_4396 întreabă:
KamaSutra întreabă: