| Trap1337 a întrebat:

Am aproape 15 ani si am nelamuriri in privinta marimii penisului meu. Am avut o malformatie in copilarie si am trecut prin 11 operatii. Marimea penisului meu ma ingrijoreaza deoarece are doar 5-6cm si parul este dezvoltat incat trebuie sa ma rad o data la 2 saptamani. De asemenea cand ma masturbez sperma este incolora si ies doar 2-3 picaturi.

Răspuns Câştigător
| MihaiNicu23 a răspuns:

Cu timpul ar trebui sa iasa mai multa pana la 20 de ani mai e timp sa creasca penisul, oricum marimea media a penisului in tara noastra este de 12, 7 cm.

5 răspunsuri:
| Trap1337 explică (pentru MihaiNicu23):

Multumesc de incurajare. Nu stiam pana la ce varsta se poate dezvolta si n.am vrut sa caut pe internet deoarece totul este fals acolo. Inca o data multumesc si sper sa ai dreptate. Zi faina

| Trap1337 explică (pentru MihaiNicu23):

Multumesc de incurajare. Nu stiam pana la ce varsta se poate dezvolta si n.am vrut sa caut pe internet deoarece totul este fals acolo. Inca o data multumesc si sper sa ai dreptate. Zi faina.

| MistocarulSRL a răspuns:

Nu e bine deloc.Nu glumesc.Eu am 10 ani si il am mult mai mare.Nu vreau sa te ingrijorez dar nu e bine.

| alexandruanghel a răspuns (pentru Trap1337):

5-6 cm cand e in erectie? ( sculata )

| Necunoscut112 a răspuns:

Dacă o ai de 6 cm este foarte grav, din păcate. Mai ai o şansă cu operaţia de mărire a penisului.