Da cunosc si voi incerca sa te fac sa intelegi ca acolo unde exista dragoste si iubire intre parteneri acest aspect trece neobservat. Este vorba despre o verisoara casatorita de aproape 10 ani cu 2 copii care este plata precum scandura. Culmea ca nu vrea sa-si puna nici silicoane, motivand ca la ce bun daca sotul o place asa. Este o persoana educata, titrata si locuieste in capitala, deci nu este o incuiata de la coada vacii.
Da, am mai vazut. Fata a trait normal, sanii i-au crescut in timpul primei sarcini.
Daca el te place asa, nu ai nici o problema. Si eu sunt dintre cei carora le plac sanii mici, nu chiar sa lipseasca complet, dar sa imi incapa in palma si sa fie fermi
Daca s-a gasit cineva cu care sa-ti incepi viata sexuala, fii linistita ca se va gasi mereu cineva cu, care sa ti-o continui.
Buna! Trebuie sa intelegi ca toti oamenii sunt diferiti. Nu conteaza cum au avut sanii femeile din familia ta. Pe la varsa aceasta, nu prea mai cresc, poate foarte putin. Sunt femei ce traiesc normal cu sanii mai micuti. Acesta nu este un dezavantaj! Se vor deforma (poate vor mai creste) dupa ce vei alapta...
Dacă eram cu măcar 30 de ani mai tânăr, chiar mi-ar fi făcut plăcere să ne fi cunoscut.
Și da, am prieteni care s-au cunoscut în facultate - ea practic nu prea avea sâni (vizibili) și la fel arată și-n ziua de azi, deși are copii. Deci asta nu a împiedicat-o absolut deloc să aibă o viață normală de femeie, soție și mamă.
Ar trebui să fii de fapt bucuroasă, că la bătrânețe n-o să-ți atârne până la genunchi!
Bună!
Off-Topic :
Mihai, Mihai, poate "apucă" nevastă-ta la răspunsul acesta, să vezi cum NU mai mănânci ciorbă caldă vreo 3 luni
Acum îţi arde de-a face "cunoştinţă" cu fetiţe de 17 anişori?
Ei, ei...
Cei drept, mai este o vorbă : "Ce-i frumos, şi la Dumnezeu îi place!"
On-Topic :
@KattyKatt230399 NU ai de ce să te îngrijorezi
Sânii se dezvoltă până pe la 20 de anişori, apoi se mai măresc/dezvoltă la/după prima sarcină.
De asemenea, e posibil ca sânii mici să fie o caracteristică fiziologică - mai ales dacă mama/bunica ta au sâni mici ( de obicei, se "moşteneşte" ).
Toate cele bune.
Mda, da, am observat "condiţia" respectivă
Ei, na, ai fost şi tu puţin mai "diplomat" : ţi-ai pregătit "terenul" în cazul în care soţia vede acea postare
În altă ordine de idei, doream ( doar ) să "condimentez" puţin această dimineaţă cu o glumiţă, să ne descreţim frunţile puţin
Sper că NU a fost o glumiţă deplasată şi sper că nu te-ai supărat.
O zi faină să ai!
Hei! Daca ti-ai gasit pe cineva care te place exact cum esti, ce m-ai conteaza acum ca esti complexata?
Hei stai calma cum se zice pe aici cine te place te place si asa sa incep cu eu sunt genul de baiat care imi plac sanii mici nu consider ca frumusetea sau feminitatea sau gingasia unei fete stau in sani si daca ii ai prea mari tot nu e bine lasa sutien cu buretei incearca sa ii poti liberi si pe acasa si pe strada sutiene normale si asa isi dau drumul iar cand vei avea un bebe ai sa vezi ca isi dau drumul, maseaza-i in fiecare zi...e ceva normal nu te speria oricum pe baiat nu il intereseaza foarte mult sanii ci sufletul frumusetea fetei ce simte trupeste ca pana la urma orice baiat foloseste sanii doar sa ii sarute deci nu conteaza marimea sau ca sa ejaculeze pe ei daca il lasi, la sanii mari se uita doar baietii de cartier un baiat finut nu va face asta, succes si ai grija cu viata sexuala sa fie una frumoasa si fara probleme
Asta e, nu toata lumea e perfecta. Altii arata bine dar nu au creier, tu nu ai sani.
Ramoniqtzz întreabă:
linarkfts întreabă: