| papushel a întrebat:

Salut, am aproape 18 ani. ca si un cadou de majorat mi-as face dezvirginarea dar am niste probleme: am 1.70 inaltime si 95 kg, deci sunt gras. si penisu' meu are 12 cm in erectie. pot satisface o fata cu acest penis? sau n-am nici o sansa. cand voi baga in fata in cat se va rupe ata?(sa se beleasca tot penisul) dupa prima partida sau dupa mai multe?

15 răspunsuri:
| Honeyyy a răspuns:

You made my day rolling on the floor)))))

| Doub a răspuns:

Am avut un soc inca de la nume.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai 18 ani si pui intrebari din astea? eu zis ca mai astepti vreo 3-4 ani pana sa faci sex, mai ai lucruri de invatat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal, acest punct G se afla la cca (aproximativ) 6-10 cm de la intrare in vagin.

Deci, teoretic, ai putea satisface mult mai ușor o fata cu un penis de 12 cm.
Evident, trebuie sa știi cum sa l folosești.

Iar acea ata, ce ai cu ea?
Las o acolo happy

Aceasta se poate rupe doar la un act sexual mai hard, sa zic.

Se poate rupe si de la primul act sau la al n act sexual sau chiar sa mori cu ea.

Oricum, nu are de ce sa te deranjeze happy

| DroGhys a răspuns (pentru Doub):

rolling on the floor)))))

| DroGhys a răspuns:

Poti satisface o fata cu penisul pe care il ai. Trebuie sa stii sa il folosesti.
In ceea ce priveste ata, dc vrei sa se rupa? Stii ca nu la toti se rupe? La unele persoane se intinde la altele se rupe. Te deranjeaza cu ceva?

Si cum adica vrei sa iti faci cadou dezvirginarea? Poti face asta singur? Nu o fata ar trebui sa iti faca acest cadou? laughing

Stai linistit ca poti satisface o fata numai sa ai ceva experienta. Si apropo de asta asculta ce a zis Yoanna. Cei mai mari senzori de placere ai unei fete se afla la intrare!

| Morenna10 a răspuns:

Fetele de obicei se satisfac cu limba

| corbulalbrosu a răspuns:

Pana la aceasta varsta penisul tau in mod normal trebuia deja sa ti-l poti decalota in intregime fara probleme.Frenul in general se poate rupe daca penetrarea este facuta violent si penisul este introdus cu multa forta.Cu un penis de dimensiunea descrisa poate fi satisfacuta o femeie cu conditia ca in prealabil sa aiba parte de un preludiu facut dupa toate regulile artei sexuale.

| alexmarian08 a răspuns:

Prietene ca sa satisfaci o fata iti tr ceva mai mare... si ca sa te dizvirginezi trebuie sa nu porti prezervativ si ea sa fie virgina

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Zici ca ti-ai face cadou dezvirginarea, adica vrei sa te duci la vagaboante aaa?
mai bine dai tu o petrecere, chemi fete si poate o si faci cu una, vorbeste si tu cu prietenii tai daca cunosc o fata mai dornica de...
nu are rost sa dai bani pentru sex, mai ales acum cat esti tanar
si apucate in sula mea de sport!

| Iosif9977 a răspuns:

Marimea penisului nu depinde deloc de kilograme! Si eu sunt...grasut, dar penisul meu masiara 17.5cm la 15 ani. Probabil nu l-ai masurat corect, el fiind acoperit de tesutul adipos. Incearca sa scapi de acest tesut. Si...cu 12 cm poti satisface o fata, doar cu experienta. Nu stiu cum va fi la primul act. Si stai linistit...penisul mai crestr pana la 20-25 de ani.winking

| Lawliet14 a răspuns:

Nu cred ca sa o iti mai creasca mult, e mai mic dar cred ca te-ai putea descurca cu el din moment ce organul sexual feminin nu e mai mare de atat sigur. Ar trebui sa mai slabesti.

| Emilian65 a răspuns:

Cu penisul tau, poti satisface orice fata, iar "ata" se poate rupe de la primul act sexual sau de la urmatoarele.

| Roxxy95 a răspuns:

Mai slabeste si o sa fie ok, nu conteaza cat ai penisul. Ata e posibil sa nu se rupa deloc happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Priveste jumatatea plina, daca nu va functiona, macar o poti scoate la McDonald's!