Frate fii atent...nu stiu daca merge dar cand te ia de mana strange-o in brate si incet incet te apropi de ea si cand sunteti fata in fata ii zici... ca in filme ia sa incerci ca atunci nu cred ca poate sa zica nu
Ce sa-i zic k i-am zis, dar ma evita cand vreau sa o sarut in cazul in care la asta te referi insa stiu ca ma place dar nu stiu se gandeste sa nu fiu ca fostul ei desi ea cred ca isi da seama ca sunt altfel.
Buna,
Trebuie sa ai rabdare cu ea daca a avut o relatie esuata! Cand cineva isi bate joc de tine, sau te dezamageste, e foarte greu sa mai ai incredere in cineva!
Daca o iubesti si vrei ceva cu ea, demonstreazai ca nu vrei sa o dezmagesti, chiar in felul asta, stand langa ea si asteptand pana se hotaaste sa fie cu tine!
Fi dulce cu ea, daruieste-i flori la orice ocazie, la orice intalnire, fa-o sa se simta importanta, nu vb cu ea despre relatia pe care a avut-o, si nu insista in fiecare zi pe acelasi lucru!
Fa-o sa se simta bine in prezenta ta, sa se simta linistita si in siguranta!
Bafta!
Din experienta proprie cu fetele stiu ca sunt 2 feluri unele de le place sa minti asa frumos si suav si cele care le place adevarul.
Din ce ai spus fatei acesteia ii place adevarul acum sa nu crezi ca trebuie sa ii spui totul trebuie luat adevarul dar prin invaluire, daca intelegi ce vreau sa spun
Incearca sa o cunosti mai bine si dupa gandeste-te daca merita sa stai sa o cuceresti sau sa treci mai departe .
Daca mai ai intrebari lasa mesaj .
Mersi mult, ce intrebari i-as mai putea pune decat cele normale?
Anonima17191 întreabă: