| Ghita_Ioana_Ruxandra_1990 a întrebat:

am avut o reelatie foarte frumoasa cu prietenul meu, dar, intr-o zi m-a sunat si mi-a zis ca vrea sa ne despartim. socata, am inchis telefonul. cand mi-am revenit, am incercat sa il sun din nou, dar nu mi-a raspuns. la scoala m-a evitat toata ziua, iar cand am incercat sa o sun pe mama lui, nici ea nu mi-a raspuns.
Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| plasticsmile a răspuns:

Simplu, da-i pace si lasa-l desi stiu ca pe tine te roade sa stii care este motivul pentru care a luat aceasta decizie, daca el a fost atat de las incat sa se desparta prin telefon de tine nici macar nu mai merita 1 gram de atentie.

8 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Incerca sa vorbesti cu el, sa afli macar mtivul pentru care s-a despartit de tine.

| Alecsyyya a răspuns:

Ai dreptul sa stii si tu de ce s-a despartit de tine, nu? Daca continua sa nu iti raspunda, lasa-l sa plece, e alegerea lui.

| neutrino a răspuns:

Nu trebuie decat sa le respecti decizia.

| pietrean a răspuns:

Sa il ignori total.Un barbat adevarat, ar spune si un motiv de despartire.Comportandu-se asa,dovedeste ca este las:nu vrea sa-si asume despartirea(ori si-a gasit pe altcineva,ori face fe "suparatul" ca l-ai refuzat cu ceva, ori, vrea sa vada daca alergi dupa el). LASA-L! Baieti mai sunt, iar daca vrea sa se intoarca EL la tine, intreaba-l care a fost motivul si apoi "joaca-l"tu pe el.

| grab a răspuns:

Sa ii dai un SMS in care ii zici ca iti doresti sa stati de vorba cand are el timp. Mai mult de atat nu, ca pari disperata!

| Hαppiηеss a răspuns:

Sa il lasi in pace, nici macar nu merita atentia ta ignora-l, fa si tu ce face el indifenenta doare cel mai tare.

| Xenia16 a răspuns:

Lasa-l, poate asa i s-a nazarit lui, imi dau seama ca ai vrea sa stii motivul, si prin telefon? trebuia macar in fata sa discute cu tine

| Cosminakyty a răspuns:

Ce badaran. nu asa se desparte. fata eu in locul tau chiar m-as etala cu alt baiat sau ceva de genul sa il fac sa vada ce a pioardut si cat de bine imi merge. nu iii mai da atentie deloc, nu merita. si inca o vorba de-a mea roata se intoarce indiferent cat de patrata e ea. bafta