anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut..am citit toate raspuns la intrebarea asta dar o mai pun si eu odata poate primesc ceva diferit... DECI- am 18 ani si tocmai ce s-a despartit prietena de mine ( int e cum trec peste despartire ) si nu stiu cum sa fac sa nu mai tin la ea am stat impreuna 1 an jumate + si acum e naspa asa am renuntat la fumat pentru. ea si mi-a fost asa greu am renuntat perioada asta sa ies din casa la biliard ceva am stat cu la pe skype/tel/Facebook sa vb ca de se plictisea si parintii ei nu o lasau sa iasa din casa si multe alte sacrificii pentru ea am renuntat la toti prietenii/amicii + m-am certat si grav cu familia pentru ea ...eu eram si sunt mai gelos de fel poate de asta s-a intamplat asta mai vreau sa mentionez ca si ea are tot 18 ani am fost la acelasi liceu acum m-am mutat in Bucuresti si nu prea am prieteni sa ies ceva deci se exclude varianta asta VOI cei care ati trecut prin ce trec eu ce ati facut sa dati uitarii totul ieri am int daca vrea sa ne impacam si a zis ca nu eu cu viata mea ea cu a ei si m-am simtit asa tradat am fost langa ea tot timpul asta si acum dar de. era totu ok pana cand au inceput parintii ei sa zica nu stiu ce nu stiu ce de mine ca o sa o bag in spital si multe alte prostii dar eu nici macar nu consum alcool imi provoaca sila. cel mult am baut la ziua mea in mai 3 sticle de bere ( la ciob din alea mici ) dar asta e.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Gelozia bat-o vina! Aia nu-ti da pace, sa fii tu in control asupra tuturor...
Trebuei sa accepti realitatea, din pacate dragoste cu fata asta nu se mai poate, se vede ca nu te mai vrea si toata lumea va este impotriva.
Stiu ca vei suferii, dar invata sa te abtii, ca gelozia aduce numai necazuri si durere!
Cu urmatoarea fata, evita sa mai repeti greselile facute in tercut si vei avea si satisfactii si dragoste.

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate ar trebui sa accepti realitatea si sa va vedeti fiecare de drumul lui!
Dragoste cu sila nu se poate!

| XxBlueRosexX a răspuns:

Si eu am trecut prin ceva asemanator, chiar daca ieseam cu prietenii nu ma ajuta cu nimic(la mine au fost 3 ani de ralatie)...asa ca am asteptat sa treaca timpul, mi-a fost foarte greu plangeam zile la rand, nopti albe am fost si in spital din cauza lui, si totusi cu timpul am inceput sa imi revin cat de cat. Eu spun sa lasi timpul sa treaca si asa o sa iti revii dupa despartire si o sa treci peste. Stiu ca e greu dar asta e pararea mea. Take care

| T0T a răspuns:

Ceva de genul a fost și la mine deși la tine se pare că respectiva e mult mai nesimțită iar situația e mult mai nasoală iar tu ai fost mult mai fraier că ai făcut sacrificii fără să primești ceea ce meriți, chiar din potrivă. La mine până la urmă persoana respectivă a renunțat și am privit tot cu maxim dezgust(a renunțat dar nu în sensul că ea a pus capăt relației, e mai complicat). Până și simplul gând la ea mă dezgustă. Dar suntem diferiți, eu nu sunt așa tolerant ca tine și zic că pe bună dreptate. Tu trebuia să termini de mult respectiva relație presupun.

| ReZiSTorr a răspuns:

Eu am vorbit cu o fata timp de 4 ani! cu multe certuri si impacari, mi-a fost greu in orice caz! am lasat-o pur si simplu, n-am mai vorbit cu ea, mi-a fost greu la inceput pana ce am gasit persoana cu care sunt si acum impreuna!

| Iulian9787 a răspuns (pentru Violleta2022):

sad Daca ar fi asa usor...dar nu e si nu ma pot gandi la ea sau orice fac imi aduce aminte de ea parca e un blestem.

| Iulian9787 a răspuns (pentru XxBlueRosexX):

Mersi ..eu tot incerc sa uit dar degeaba plang ca un prost iar cand ma opresc zic sa o bag in seama sa fie bine poate cine stie...si imi raspunde ca dracu imi vine sa mor..si am un sentiment urat...de singuratate un gol in stomac sau parca ma apasa ceva pe piept si nu pot sa-l fac sa dispara.

| LoveSleep a răspuns (pentru T0T):

Pe cine încerci să minți aici? laughing

| T0T a răspuns (pentru LoveSleep):

Adică?

| Iulian9787 a răspuns (pentru Violleta2022):

Mersi ...ai dreptate gelozia sad asta e o sa invat sa trec peste dar e mult mai naspa decat pare dupa tot ce am facut ma aleg cu asta...2 ani pierduti asa.

| XxBlueRosexX a răspuns (pentru Iulian9787):

Stiu cum e dar cum ti-am mai zis cu timpul o sa iti revii...pana una alta fa ceva orice care sa iti distraga atentia...acum capul sus si lasa plansul deoparte ca nu te ajuta cu nimic si iti faci mai mult rau. Incearca sa ii arati ca nu iti pasa nu ii da satisfactia sa te vada trist atfel o sa spuna "uite prostul cum plange". Capul sus spatele drept piaptul in afara si iesi in oras cu amicii si distreaza-te ca esti tanarwinking

Mersi asa o sa fac dar...e greu...

| XxBlueRosexX a răspuns (pentru Iulian9787):

Stiu ca e greu stiu din proprie expereienta dar daca iti ocupi timpul cu iesiri si chetii care iti plac o sa iti revii mult mai repede decat crezi...acum e asa pentru ca e abia inceputul dar stai linistit toate trec... poate iti gasesti si o iubita care sa te iubeasca cum meritiwinking Ai grija de tine

Mersi mult! Nu-mi vine sa cred ca ma bucur si ma ajuta vb unui strain pe cand cea care trebuia sa fie mereu langa mine ma lasa balta..trist dar adevarat...sa-mi bag ...in ea de viata