Indirect nu functioneaza niciodata!
Fata are nevoie de o confirmare directa si clara, fiindca indirect lasa loc de confuzie.
1. Ii spui in fata ca o placi si daca vrea sa-ti fie prietena.
2. daca accepta ii spui ca doresti sa iesiti impreuna la o inghetata, cafea, prajitura sau pizza si sa va plimbati.
Daca fata accepta sa fiti prieteni, este important sa-ti infromezi prietenul ca sunteti in relatie, ca sa eviti orice conflict cu el si sa fie clar pentru toata lumea cine este cu cine.
Nu ii spune, arata-i. Da-i de inteles.
Cheam-o la o plimbare, bag-o intr-o cafenea, multumeste-i pentru iesire. Da-te pe langa ea, uita-te in ochii ei, zambeste-i.
Daca nu te place, va baga niste pretexte sa nu va vedeti, tu vei intelege mesajul si iti vei vedea de treaba.
Da, acum nu știe ce să facă: să se întoarcă la fostul ei sau nu... deci minte-i zboară în altă parte, pe moment
N-am 14 ani să-i zic „știi ceva, îmi place de tine". Chiar nu cred că ar funcționa
Invit o undeva, creaza o legatura, la o intalnire poti incerca si un sarut.nu e asa complicat. Sarutul poate fi simplu la inceput, apoi si frantuzesc nu trebuie fortate chestiile astea dar nici planificate, fa ce simti.