Daca te intalnesti cu ea, atunci va trebui sate comporti cat mai natural si in mod civilizat. Sa nu incerci prin comportamentul afisat sa epatezi, dar nici sa dai impresia de ''molau''. Toate la timpul lor. Bafta. Succes!
Baga-te pe ea cu tupeu, altfel intra altul pe combinatie si tu ramai prietenas in FZ.
Daca intra altul pe combinatie, inseamna ca pentru ea el nu conteaza! Tu zici ca si cum "daca nu cumperi tu telefonul ala, il ia altul". Daca ea tine la el, nu va intra pe alta combinatie ci va face orice sa fie cu el, va face orice sa-i dea semnale ca-l vrea! Daca nici atunci nu merge, oricum va suferi o perioada si NU se va baga pe o alta combinatie asa repede, deci...
Daca e cum zici tu, nici nu are rost sa se mai bage.
Adica ce facem? Luam care vine? Deci nu avem nimic pentru nici unu?
Dar pentru initiator, aprob cu corbul, poarta-te natural, si vezi ce iese, sa curga treaba de la sine daca o fi, dupa mine tot a FZ miroase, dupa cum ati vorbit! Te-a intrebat de gagica ca idee doar, iar aia ca v-ar vedea de mina, s-o fi referit ca se refer la "o zice aia ca suntem gagici amandoi".
Insa sa vedem.
Mulțumesc de sfat! Eu i-am spus prin mesaje ca îmi place de ea dar uite care e faza tipa e super nice și asa dar totuși am și eu demnitatea mea adică nu accept fz de la o boboaca totuși! O sa ies cu ea și vad dar mi s-ar părea aiurea cu mine care am vb 2h cu ea la tel și asa și chiar avem multe in comun gen sa nu vrea sa fie dar a fost cu unu cu care vb 3 mesaje pe zi și a zis ca nici nu il iubea. Face cum crede normal da tot nu ar avea sens! Nu stiu dacă întrebase totuși ca idee dacă am gagica pentru ca eu i-am povestit cum una se dădea la mine și i-am zis ca am gagica sa scap de ea și ea a zis " stai ai gagica?" Și am simțit-o din voce Plus ca INI tot spunea chestii gen "ai pătrățele? ca nu îmi plac cei cu pătrățele" sau multe alte legături de genu "dacă am fi împreuna". Bine ea a spus ca la ea cu iubirea mai greu ca ca a suferit după unu dar totuși mai zicea ca ii place vocea mea și ca par genu de băiat de care s-ar îndrăgosti usor
Scuze, nu vreau sa jignesc pe absolut nimeni, insa urasc genul asta de persoana mult mai mare care se da la o persoana mai tanara.
Daca vrei ca parintii fetei aleia sa te dea pe mana politiei, fa-ti relatie!
Daca vrei sa ajungi la politai pentru ca ati facut dragoste, fa-o!
Esti a 12-a frate, cauta-ti una de varsta ta. Ce vrei sa faci cu o fata de 15 ani, cata vreme tu ai 18-19?
Propun ca tu sa iei initiativa si sa o bagi in friend zone si sa isi bage si ea mintile in cap.
Si sper ca intrebarea asta sa nu fie troll...
De ce sa nu accepti refuz? De la oricine poate veni refuz, este normal. Cauti alta care te place. Nimeni nu e placut de toata lumea. Daca a zis ca s-ar indragosti usor, poate iese, incearca.