Poate. dar in fond, la ce mai conteaza ca a uitat de 8 martie. tu spui ca el se comporta foarte bine cu tine zilnic! Ce-si poate dorii mai mult o fata? Probabil nu a dat importanta zilei de 8 martie, avand in vedere ca el e mereu tandru... nu-i trebuie ziua de 8 martie sa fie tandru, doar pentru o zi. Mult succes!
Uneori sunt momente care nu uiti. ca de exemplu eu am uitat ziua prietenului meu. si el a luat-o ca pe o gluma fiidca stia ca sunt foarte ocupata. asa si el.
Sincer eu nu as strica relatia pentru ca a uitat de 8 martie. fara gluma eu ma credeam de 1 martie atunci nici nu i-am zsi la multi ani mamei...important este ca atata timp cat te iubeste.ce mai conteaza.Ca a uitat 8 martie?
Poate nu si-a dat seama ca e 8 martie, poate nu a avut bani sa-ti ia ceva.ma rog asta nu conteaza chiar nu stiu de ce pui intrebarea asta fara rost, chiar asa mult conteaza pentru tine?
Si? Adica, vroiai sa iti arate ca te iubeste cumparandu`ti ceva cat mai scump sau cum? Ce e iubire e iubire, iubirea nu e in functie de adancimea portofelului, dar putine fete stiu asta...si tu nu esti printre ele
Daca lui ii place cum arati poate fi doar dorinta nu iubire una e sa spui si alta e sa simti