Poate. dar in fond, la ce mai conteaza ca a uitat de 8 martie. tu spui ca el se comporta foarte bine cu tine zilnic! Ce-si poate dorii mai mult o fata? Probabil nu a dat importanta zilei de 8 martie, avand in vedere ca el e mereu tandru... nu-i trebuie ziua de 8 martie sa fie tandru, doar pentru o zi. Mult succes!
Daca lui ii place cum arati poate fi doar dorinta nu iubire una e sa spui si alta e sa simti
Sincer eu nu as strica relatia pentru ca a uitat de 8 martie. fara gluma eu ma credeam de 1 martie atunci nici nu i-am zsi la multi ani mamei...important este ca atata timp cat te iubeste.ce mai conteaza.Ca a uitat 8 martie?
Si? Adica, vroiai sa iti arate ca te iubeste cumparandu`ti ceva cat mai scump sau cum? Ce e iubire e iubire, iubirea nu e in functie de adancimea portofelului, dar putine fete stiu asta...si tu nu esti printre ele
Uneori sunt momente care nu uiti. ca de exemplu eu am uitat ziua prietenului meu. si el a luat-o ca pe o gluma fiidca stia ca sunt foarte ocupata. asa si el.
Poate nu si-a dat seama ca e 8 martie, poate nu a avut bani sa-ti ia ceva.ma rog asta nu conteaza chiar nu stiu de ce pui intrebarea asta fara rost, chiar asa mult conteaza pentru tine?