Pai daca esti foarte excitata te umezesti, asa se intampla... si la fete doare cand o faci prima data o sa iti treaca
Ce penibil, a plecat dupa 5 minute dupa ce te-a dezvirginat, sincer ma indoiesc ca te-a excitat cum trebuie daca dupa s-a grabit sa o taie, o sa iti treaca durerea in cateva zile dar nu cred ca ai avut parte de prima experienta prea stralucita
V-ați grăbit, folosirea unui lubrifiant era indicată. Va trece durere până mâine, asta dacă nu sunt alte complicații.
Scuza-ma... dar chiar daca nu e problema mea de ce trebuie sa faci pe ascuns...ma rog, in ziua de azi sub pat in sifonier sau in dulap pac tac pleaca ca vin parintii!
Daca te-ai fi informat ai fi stiut ca e normal sa doara dupa "prima oara", pe mine m-a durut cateva zile.Depinde de organism.
În general, acea durere trece după 1-2 zile, dar poate dura chiar şi mai multe ( depinde de la fată la fată )!
Adinelusha, eu vă spuneam că atunci când faceţi dragoste de prima dată, TREBUIE să aveţi la dispoziţie MULT timp ( 3-6 ore )!
Văd că NU aţi respectat această "recomandare"...
Din cate intrebari pui tu pe aici ma indoiesc ca acum 5 minute sa fi fost virgina...Asa ca las-o mai moale.
linarkfts întreabă: