| Andreea333333 a întrebat:

Salut.
Am fost indragostita de un baiat desi nu prea am trait cu el cine stie ce,adica,ne-am vazut de cate ori,am vorbit,se vedea ca si lui ii placea de mine, insa ma facea sa ma indoiesc de asta de multe ori si nu eram sigura si tocmai de aceea nu insistam si mai ales nu voiam sa par disperata. Nu cred ca a fost vorba de atractie fizica, pur si simplu ma simteam extrem de atrasa de el..pana cand lucrurile s-au stricat si dintr-o simpla prostie(eu i-am spus ca il plac si el se tot indoia de asta si a spus ca nu stie daca merita) a decis sa nu mai vorbeasca cu mine. Au fost cateva certuri pe tema asta, eu ma strofocam si ii scriam romane in care ii spuneam ce simt pentru el si el era tot nehotarat. Insa pe parcurs a intalnit o alta fata de care chiar s-a indragostit(se vede clar). Normal ca am fost ranita insa zic eu ca am trecut peste. Si de atunci nici nu ne mai salutam. Doar se uita la mine cand ma vede si atat. Faza este ca mie inca imi pasa de el si ma mai gandesc la el cateodata. Nu stiu. Sunt atat de confuza. Am inceput sa vorbesc cu un alt baiat de ceva timp si am decis sa iesim,insa ma ingrijoreaza faptul ca nu voi putea sa-l uit pe el. Chiar nu s-au intamplat multe,nici nu ne-am sarutat,insa m-am atasat extrem de repede de el si mi-am imaginat o mie de lucruri. Pana a decis sa nu mai vorbeasca cu mine, bineinteles.
Ce as putea face ca sa nu ma mai gandesc si sa ma focusez pe altceva, poate pe o alta persoana careia ii pasa cu adevarat de mine?
Multumesc.

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Practic in absenta atractiei fizice si a unei conexiuni sexuale tu il iubesti,mai rar asa ceva, iubirea nu se poate uita ca vrem noi, va trece cu timpul, dar tu esti o fata rara, iubirea ta e una pura, foarte aprecieata de catre poeti si filozofi

| Ioanafreeyourmind1995 a răspuns:

In primul rand, trebuie sa intelegi si sa accepti pe deplin faptul ca lui nu ii pasa absolut deloc de tine. Stiu, e dureros, dar asta e adevarul. Probabil era nehotarat in ceea ce te priveste pentru ca isi dorea doar ceva pasager, superficial si daca a vazut ca nu ii oferi asta, a disparut din peisaj... tipic. In al doilea rand, focuseaza te pe tine insati! Banuiesc ca nu trebuie sa ti mai spun sa te gandesti la astfel de tipi...dar iti vei face si mai mult rau daca o sa te intereseze ce mai face el. Da i block peste tot si vezi-ti de viata ta! Incearca sa fii putin mai indiferenta la inceput, iar daca te place cineva, cu siguranta o sa isi doreasca sa te descopere mai mult. happy

| Andreea333333 explică (pentru RAY):

O vad ca pe un dezavantaj. Nu stiu, in societatea asta trebuie sa adopti un comportament pe care nu sunt sigura daca l-as putea adopta. Incep sa ma indoiesc de iubirea asta pura. Daca vine doar de la mine...ce rost mai are?

| Andreea333333 explică (pentru Ioanafreeyourmind1995):

Multumesc mult, o sa fac tot posibilul, chiar daca mi-e greu.

| Emma30555 a răspuns:

Poate ca te ai atașat de el pentru cum îl credeai ca este nu pentru ceea ce el era cu adevăra. Vei găsi un băiat care chiar sa fie pentru tine

| Fabian_Fabi_1998 a răspuns:

Păi dacă tu te focusezi, canalizezi atentia asupra lui si a ei nu-l vei uita niciodata, consider că tipul nu e matur și probabil e unu de vreo 15-16 ani care habar n-are ce vrea, e normal. o sa te detașezi de el cu timpul practic nimic nu e temporar totul se minimalizează, evaporaza mai devreme sau mai tarziu. Concentrează-ti atentia pe persoanele hotărâtă care sunt constiente de alegerilor lor si nu-ti caută persoane d-astea care sunt vina/pleaca pentru ca o sa rămâi mereu cu o inimă franta si o sa te demoralizezi si te întrebi de ce.

| Violleta2022 a răspuns:

Cum nu a existat nimic intre voi, eu cred ca faci o prea mare tragedie din nimic.
Iesi afara, joaca -te cu fetele, fa ceva constructiv ca sa treci peste ceva care oricum nu a existat.
Ocupa-ti timpul cu ceva important, invata, citeste romane, ajuta pe maica-ta in bucutarie sau in casa la curatenie si timpul trece fara sa te mai gandesti la cineva care nici macar nu a intrat in viata ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desigur cã iti trebuie alt bãiat in viata ta, nu el vorbeste cu alt bãiat si incepe sã iesi cu el, astfel il poti face putin gelos sã vadã cã te-a pierdut. Poate atunci isi dã seama de ce a fãcut happy

| RAY a răspuns (pentru Andreea333333):

Iubirea apare involuntar

| Elena9328 a răspuns:

In primul rând omul NU te-a meritat. Și eu am pățit o la fel, cică "ținea" la mine, da era într-o relație băiatu', tipic. Ieși în oraș cu prietenele, preocupă te de hobiurile tale. Zâmbește, arată i că poți fii fericită și fără unul ca el. Nu uita că tu valorezi mai mult și că nu ești un preș, ok? O viața ai, fă ți amintiri frumoase și cât mai multe. Căci la sfârșitul vieții să ți aduci aminte cu drag. Sa nu ți faci regrete. Niciodată. Sa nu plângi. Capul sus.