| TheMann a întrebat:

Am fost la un bal acum o saptamana si la plecare eram la garderoba sa imi iau hainele (foarte grabit deoarece ma astepta cineva) si la 2-3 persoane in spatele meu era o tipa la care ma tot uitam subtil si ea la mine. a trebuit sa plec foarte repede si nu am fost la ea (am fost prost stiu.). Urmatoarea zi am gasit-o pe facebook (ea fiind din alt liceu), iar seara am aflat ca este in clasa cu o prietena mai veche. Apoi mi-a dat si ea accept pe facebook, am bagat'o in seama si am vorbit cu ea (mi s-a parut super de treaba si draguta). M-am intalnit cu prietena aceea care e cu ea in clasa si i-am dat un trandafir sa il de-a si a zis "Made my day", ca ii incepuse ziua prost si ca singurul lucru care a facut'o sa se simta mai bine. Vinerea aceasta are un spectacol de teatru si voiam sa merg sa ii dau un buchet de trandafiri dupa spectacol, dar am emotii. adica nu stiu cum o sa reactioneze, mi-e frica sa nu aiba si pe altcineva sau. nu stiu, nu vreau sa o dau in bara cu ea. Help please

8 răspunsuri:
| Skilline2012 a răspuns:

Esti cumva din Targoviste?

| TheMann explică (pentru Skilline2012):

Nu

| mgtow a răspuns:

Macar incerci fara ezitare.

| grab a răspuns:

Daca are pe altcineva pune trandafirii de la tine intr-o vaza. daca nu are, poate te pune pe tine in gandurile ei. incearca, altfel vei regreta... succes!

| Streaja a răspuns:

Incearca,fara ezitare dai bice nu mai sta o dai in bara nu se poate, doarece nu este raubig grin

| TheMann explică:

Ii vreau numarul de telefon laughing ca nu prea sta pe facebook (foarte mult)

| Emilian65 a răspuns:

Fa-ti curaj si da-i un buchet mare de flori. Chiar daca are pe altcineva nu va refuza florile. Dupa acest gest al tau poate incepeti o relatie durabila.

| BiuL a răspuns:

Ce dragut! De ar fi toti baietii asa "considerate" ca tine.
Daca ti s-a parut de treaba si draguta banuiesc ca te place (adica nu ai fi ajuns la concluzia asta daca te-ar fi ignorat sau ar fi vorbit sec)