| Danielnorbi a întrebat:

Salut, am hotarat sa pun si eu o intrebare mai ciudata rolling on the floor ii aud pe multi punand aceasta intrebare deci: e adevarat ca daca ejaculez de ex 1 data pe zi sau la 1 sapt sau chiar 2, prin ejaculare iti pierzi minerale vitamine si calciu din organism? multi cred ca este o porcarie ceea ce se zice. Eu iau vitamine de 2-3 zile pentru anemie, si tot ma sperie aceasta intrebare laughing crezand ca le iau degeaba

Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Se pierd anumite proteine, minerale si vitamine dar nu in cantitati foarte mari. Nu pierzi nici eritrocite si nici fier deci anemia nu o afecteaza in niciun fel.
Multa sanatate.

5 răspunsuri:
| Danielnorbi explică (pentru CuriousStuff):

Multumesc de raspuns laughing stiu ca a sunat cam naspa dar eh, am incercat happy deci nu ma afecteaza cu nimic, totusi multi zic ca e bine la adolescenti sa te. sti tu.
Apropo, la analize mi-a iesit totul bine, decat anemia acu iau niste vitamine Zinc, calciu, magneziu, si vitamina c, le iau 20 zile, sunt niste pastilutze care se topesc in ceasca. dar totusi nu inteleg de la ce am problema cu somnu, am si trimitere catre un psihiatru azi am luat-o. si tot la fel de 5 zile am atacuri d epanica minore, gen simt ca nu trag aer suficient incat sa-mi ajunga, si ma apasa ceva in piept ca o presiune, dar imi trece cand imi regalizez respiratia, si ies afara

| CuriousStuff a răspuns (pentru Danielnorbi):

Problemele cu somnul ar putea fi tot din cauza atacului de panica. Daca ti se intampla sa faci atac de panica cu putin timp inainte de ora de culcare e normal sa nu mai poti adormi la fel de usor. Sau cand te pui in pat incepi sa te gandesti la problemele de sanatate si nu poti sa adormi. Suplimentele astea nutritive pot si ele sa-ti aduca un aport energetic, pe care trebuie sa-l consumi, daca iei vitamine si minerale e indicat sa faci si niste efort fizic, mers pe jos mai mult, sau alergat, sau munca fizica... Ca sa iti consumi energia data de acele suplimente.
Multa sanatate.

| mihai69 a răspuns:

Sunt doar mituri urbane.
Ca alea cu salvarea neagră.

| Danielnorbi explică (pentru CuriousStuff):

Da exact asta fac happy fac miscare alergand happy AM O trimitere la un psihiatru, cica e valabila 1 luna sapt viitoare incerc sa ma duc sa-mi rezolv probleme, Mersi mult de sfaturi! la toti

| TCosminn a răspuns:

Tu ce crezi ca, contine materialul genetic? Tu ai habar cat efort depunde organismul pentru a-ti reproduce toate celulele in milioane de spermatozoizi? Razi tu razi, dar nu e rasul tau.