| jsjsjsnbdi a întrebat:

Salut.Am mai cicit alte pareri despre ce vreau sa spun dar sunt vechi.Din 2009 sau 2010.Stiu ca pare ciudat ca intreb dar la ce varsta e recomandat sa te dezvirginezi daca esti baiat? Eu am 15 ani.
Intrebaritongueoti sa o faci singur?
Te doare?
Ce simti?
Trebuie sa te pregatesti cu
ceva pe langa tine.Cum
ar fi prosop sau ori ce.
Puteti sa imi detaliati procesul?
Sincer mie cam frica dar nu stiu daca sa o fac sau nu.
D au funda la cel mai bunhappy

8 răspunsuri:
| Madaxo97 a răspuns:

Poți să te dezvirginezi la ce vârstă vrei tu, nu poți să o faci singur, dezvirginarea presupune sexul cu penetrare. Dar te poți masturba singur de la ce vârstă dorești, poți să o faci chiar azi, asigura-te ca ești singur, ia niște șervețele cu tine, pune și un film xxx dacă vrei și treci la treaba, nu te doare nimic, pe băieți nu îi doare, pe fete le doare dezvirginarea de cele mai multe ori, pe băieți nu. Fă-o, nu ai de ce să îți fie frică, nu faci nimic rău, este ceva normal să te masturbezi, atât timp cât o faci cu măsura și nu devii dependent să o faci de 10 ori pe zi, de 2, 3 ori pe săptămână e chiar recomandat să te masturbezi. La 15 ani esti pregătit și pentru o experiență sexuală, caută o fată de vârsta ta sau mai mare și protejează-te cu prezervativ neapărat, și să respecți fata, să nu povestești tuturor ce ai făcut tu cu ea, fii discret. Succes!

| jsjsjsnbdi explică (pentru Madaxo97):

Pai si masturbarea te poti dezvirgina sau nu? Adica poti scoate singur sperm@? Sau trebuie neaparat o fata.Pt ca mie mi se pare rusinos sa te dezvirginezi cu o fata...

| Madaxo97 a răspuns (pentru jsjsjsnbdi):

Normal că poți scoate singur spermă, nu trebuie neapărat cu o fată. Dacă ți se pare rușinos să te dezvirginezi cu o fată, atunci vrei să o faci cu un băiat sau? De ce să îți fie rusine? Este ceva natural și normal să faci. Nu trebuie să o faci acum dacă nu ești pregătit, dezvirginarea cu o fată mai poate aștepta, poți să o faci si după 18 ani, acum încearcă masturbarea mai întâi.

| madalina2090 a răspuns (pentru Madaxo97):

Ce se rupe la baieti cand se dezvirgineaza?

| Madaxo97 a răspuns (pentru madalina2090):

La băieți se rupe frenul prepuțial, sau "ața" cum i se mai spune, dar nu se rupe obligatoriu la dezvirginare, poate să se rupă după câteva contacte sexuale, sau se poate rupe si la masturbare, nu neapărat la dezvirginare.

| madalina2090 a răspuns (pentru Madaxo97):

Eu m-am uitat la puta unui baiat care stiu ca a facut sex cu o alta fata si nu avea nimic rupt, dar am vazut pe internet o puta care avea capul enorm, inseamna ca era rupta ata? lol

| Madaxo97 a răspuns (pentru madalina2090):

Probabil era ruptă, da.

| Violleta2022 a răspuns:

Dupa 18 ani, cand ai suficient creier si iti poti lua raspunderea faptelor tale.
dezvirginarea nu este ceva ce trebuie facut pana la o anumita varsta, fiindca nu doare, nu s epierde nimic dar este exterm de important sa ai maturitate fizica si mentala ca sa poti sa o faci de placere, cu fata pe care o iubesti.