| antoniaidk a întrebat:

Am mai multe curiozități.
1.cand îmi dau seama dacă mai trebuie sa folosesc prezervativul când fac dragoste cu prietenul meu? In sensul când știm ca nu avem boli cu transmitere sexuala(In afara de controale la doctor)?
2. poti lua boli dacă faci sex oral? Ceva boli infecțioase la gura(habar N-am)?
3. durerea când te dezvirginezi poate fi atat de mare încât sa începi sa plangi?(fete)
Mulțumesc pentru raspunsuri

8 răspunsuri:
| BrianSpilner a răspuns:

Parerea mea e ca la 1. il pui cand prietenul tau nu e sigur pe el, asta sa n-aveti surprize da stii tu cum zic crestinii: ''un copil e o binecuvantare'' laughing)
La 2. eu n-am auzit pe nimeni sa fii luat o boala de la oral.
si la 3. depinde de baiat, orice lucru daca il iei tare de la inceput se poate rupe laughing) glumesc, nu cred ca ai cum sa plangi, adica ii spui s-o faca treptat, incet incet, putin si tot asa. sper ca te-am ajutat laughing Peace

| GabiDumitrescu a răspuns:

1. Teoretic, atunci cand aveti suficienta incredere unul in altul ca nu mai aveti si alti parteneri. Si aveti analizele ok, desigur.
2. Da, da.
3. Da, dar de regula nu chiar asa. Depinde si cit de panseluta esti.

| TheCrusader a răspuns:

1.Prezervativul se foloseste pentru a DIMINUA riscul de transmitere a bolilor transmisibile prin sange / lichide / sex si pentru a asigura cu un procentaj destul de mare a nu ramane cu o sarcina.
Si nu, cel mai sigur mod de a afla daca aveti boli este doctorul.(opinie personala si cunostintele mele).

2. Da, poti lua HIV, STD etc.

3. Nu sunt femeie, dar stiu ca asta depinde de la femeie la femeie. Depinde de elasticitatea himenului. Unele nu simt nimic, la altele himenul nu se rupe si trebuie intervenit chirurgical(rar). De obicei doare putin si curge putin sange. Atat timp cat iubitul tau nu e un cimpanzeu si nu se opreste cand incepe sa te doara mai tare decat necesar nu ar trebui sa ai senzatia ca iti vine sa plangi.

| bbobo22 a răspuns:

1. nu ai de unde sa stii sigur decat in urma unor analize.
2. da, se pot lua boli si prin sex oral. Se pot lua boli si printr-un sarut.

| Passatb6 a răspuns:

1. Fa analize si tu si el.
2. DA
3. Depinde cat de fragila esti.

Răspuns utilizator avertizat