| EuSuntAnonimul a întrebat:

Salut. Am nevoie de ajutor. Dacă eu ma masturbez în cada și este apă cu săpun și cu alte substanțe, spermatozoizii mor? (Intru în cada ma mastrubez, schimb apa și ma spăl sau ma spăl și după ma masturbez și schimb apa) și după 5 minute intra o femeie. Aceștia o sa moara?

10 răspunsuri:
| Fonk a răspuns:

Da, nu pot rezita in aer mai mult de 3min, in apă simplă (tot pe acolo), la contact cu alte substanțe nu are cum.

Îți dai seama ca daca celula aia o fost amestecată cu o substanță verde, te naști verde? xD

suntserios
| suntserios a răspuns:

Foarte probabil ca vor muri... dar din miliardele de spermatozoizi cine stie, poate e unul mai smecher... cine stie.

| dullcat a răspuns:

Spermatozoizii pot trai in afara corpului uman doar pentru o perioada scurta de timp, daca au conditiile prilenice. Dar acasa la tine sau in orice apa, sigur nu se afla acele conditii.

| Fonk a răspuns (pentru dullcat):

Mersi de răspuns, data vitoare cand ma duc la piscina cu fetele mă asigur că am dat-0 in apă. XD

| dullcat a răspuns (pentru Fonk):

Am cautat acum, fiindca la acel moment era foarte controversata stirea.Dar e fake news, asa ca am sters.

| Fonk a răspuns (pentru dullcat):

sad ce trist no să am copii niciodată

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu nu, spermatozoizii se dezvolta în apa calda și săpun

| Fonk a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Atunci o să fiu părinte?

| Emilian65 a răspuns:

Da, spermatozoizii care vin in contact cu apa din baie cu tot felul de substanțe de spălat, mor.

Răspuns utilizator avertizat