| Mucenicu23 a întrebat:

Salut.Am nevoie de ajutorul vostru.Asta vara prin iulie am cunoscut o tipa.totul bine și frumos.Am plecat la munca după vreo 3 zile de când o cunoscusem.Am vorbit la telefon totul ok, foarte inocentă ea, am căpătat încredere și a încep sa îmi placă.Pe 15 august am.venit acasă sa ii fac o surpriza.Nu a părut foarte fericita.Am dus-o acasă pt.ca am luat-o de la munca și după 15 minute îmi spune ca e obosita și vrea sa plece, telefonul tot ii suna.Mai pe scurt.Am aflat ca se vedea cu unul în fiecare seara și chiar înainte sa vin eu chiar și după ce am venit.cu mine ieșea jumate de ora apoi îmi spunea ca e obosita și sa o las acasă. Iesim cu ala pe la 12 1 3 dimineața.am aflat ca iese cu el din într-o seara după ce am lasat-o am văzut-o cum s-a urcat în mașină lui și a plecat în trombă.Am întrebat-o și a spus ca ea nu a ieșit deloc. După aceea a recunoscut tot și ii pare rău și nu o sa mai iasă.Am avut încredere, am zis ca e doar proasta și a greșit.Am luat-o cu mine la munca în Germania, la un restaurant. După ce am vorbit cu ea a spus ca ea nu a avut treaba, nu a fost cu mulți băieți.Ca acum sa vad mesaje de la unii alții, sa treacă pe la ea.doi au venit la 3 dimineața la ea, practic i-a chemat. altul o lua de la muncă, altul i-a făcut nu stiu ce semne pe gat cu altul a fost de revelion.ea a spus ca aia doi doar au venit și au dormit, unul a vioalt-o, a forțat cel care a mușcat-o de gat și cu cel cu care a fost de revelion nu a fost nimic.de fiecare data când o întrebam dacă a fost ceva spunea ca nu nimic când ii arătăm mesajele nu mai zicea nimic.Ce sa fac cu ea, ați accepta sa stai cu asa cineva?

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ești un obsedat sexual omule, jalnic și jenant asa ceva

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Tu ai găsit-o, tu decizi.

| helpforyou a răspuns:

Complicata poveste!

| Danny28 a răspuns:

Nu as accepta o mizerie ca asta. Tipa e curva.