Dacă v-aţi întâlnit în discotecă, locul unde aventurile sunt pe primul loc, nu relaţiile serioase este clar că te-a lăsat cu ochii în soare.
Lasă-l în pace şi vezi-ţi de distracţiile tale că există şi alţii ca el unde îi poţi întâlni la discotecă.
Relațiile de la distanță nu prea merg. Acum cred ca si mie mi-ar fi rusine sa sun o fata care am intalnit-o asa de curând la mare. Acum nu cred ca e serios baiatu si eu iti zic sa nu incepi sa te îndrăgostesti de el. Mai așteaptă si vezi ce se intampla. Iti asta fiindca nu vreau sa spui ca suferi dupa el.
Multumesc de sfat. Deci nu ar trebui sa-i scriu nimic?
Eu zic ca totul e simplu. Du-te si te intalneste cu el, sau el sa vina la tine. Si eventual te simti tu bine de perioada asta cat mai ai timp, decat sa iti para rau dupa ca nu i-ai dat mesaj sau ca nu v-ati mai vazut. Iar dupa ce pleci. asta e, s-a terminat dar macar ai "profitat" la maxim. Good luck!
Ai fost doar o alta domnisoara cu care a dansat in vacanta. Doar nu credeai ca vrea ceva serios nu?
A fost o iubire de moment, dar o prietenie puteti pastra. Desigur suna-l, cere-i adresa de facebook, pastrati legatura, dar totusi gandeste-te ca a fost pur si simpluc eva de moment.
Mult noroc!
Nu nu ar trebui daca te-ar plăcea cu adevarat te-ar suna el fiindca iar trece rusine daca ar fi sa fie asta sa stii. Oricum mi se pare ca doar de folosește pe timpul sederi la mare. Adica doar o aventura ca sa zic asa. Acum tu faci cum crezi de cuviinta.
Pai credeam, macar sa mai vorbim. adica, daca vroia doar un dans nu-mi cerea numarul de telefon. M-a sunat de multe ori dar nu am raspuns, desi dupa ne.am intalnit. Mereu avea impresia ca ma deranjeaza, desi ii spuneam ca nu-i asa