| Artick a întrebat:

Am nevoie de un raspuns cat mai rapid eu sunt psiholog sau mentalist adica folosesc stinta si logica pentru a ma face remarcat pot face cam ce vreau...Dar sa vorbesc cu o fata?
Nici sa nu imcerc nu am idee ce sa fac sunt in clasa cu o tipa si imi place foarte mult eu stau cu ea stau,radem, glumim...Dar nu am idee ce sa fac sa ii spun ce simt sau sa nu fac asta sa o manipulez sa vad de cine ii place sau sa ii las sentimentele asa?

Răspuns Câştigător
| 69AnonimuS69 a răspuns:

Du-te la ea, spune-i ca o consideri draguta si invit-o in oras. Daca zice nu si dupa, te evita nu te place. Daca zice da... DISTRACTIE PLACUTA!

11 răspunsuri:
| sayWhaaat a răspuns:

Ce gandire bolnava.

| Artick explică (pentru sayWhaaat):

Ok...Este sfat sau critica? Eu nu prea ma joc cu sentimentele oamenilor cu toate ca am acces la sentimentele lor.

| Viperax a răspuns:

Cuta pe net ce inseamna friendzoned...adica sa nu te vada doar ca pe un amic si sa-ti zica sa ramaneti prieteni...mai bine incearca sa o faci geloasa fara sa discuti cu ea despre alte fete.Si evit-o cat mai mult, fiindca cu atat se va tine ea mai mult de tine..gen mai misterios.

| fuzzer a răspuns:

Vorbeste omule! Comunicarea e cheia problemelor tale!

Fara, "dar, ce, si cum".

| CoquineNoire a răspuns:

Si eu sunt mentalista si am aflat ca nu te place.
in schimb, iti transmite cartea de romana ca vrea sa fie manipulata de catre tine.

| RAY a răspuns:

Eu nu cred ca est pshiolog, daca ai fi ai sti ca comunicarea conteaza si cum trebuie sa manipulezi lumea

| adriang95 a răspuns:

1. Cred că te referi la faptul că poți citi persoane... Ai grijă cum te joci cu asta, pentru că riști să cunoști multă lume, numai pe tine nu
2. Asta e dovada cea mai sigură că nu știi ce înseamnă să cunoști o persoană, deci afirmația 1 pică. Ești un pulete care vrea atenție, se crede mentalistul lu' pește și visează la cai verzi pe pereți.
Vorbește, comunică și cobori cu picioarele pe pământ!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti un mare magar manipulator, asta esti! daca tu ai impresia ca ai dreptul sa faci asa ceva te inseli amarnic, vreau sa te prind online sa-mi faci si mie o demonstratie, te bagi?

| mateicoca a răspuns:

Invi-to la tine sau in oras, spune-i ca e frumoasa, ca iti place cum s-a imbracat etc. Si dupa un timp fa-ti curaj si sarut-o cu incredere (asta le place fetelor) bafta!

| Oana92 a răspuns:

Ce esti tu ma? Psiholog? Habar n-ai cu ce se mananca psihologia...
Mentalist? V-a prostit unu la tv, ati prins miscarea si acuma va credeti toti mentalisti...

Daca stiai sa folosesti stiinta si logica in folosul tau nu ajungeai sa pui astfel de intrebari. Concluzia : maturizeaza-te!

| gabriela2201 a răspuns:

Sari ma pe ea, ce atata filosofie; in ritmul asta imbatraniti amandoi pana ai tu impresia ca ai manipulat-o.