| stefan2121 a întrebat:

Salut. Am nevoie încă de un răspuns în ceea ce privește masturbarea în public la băieți... as vrea sa încerc asta dar : voi ce ziceți, ar fi ok sa găsesc un loc ascuns unde sa pot face asta? Nu? Nu as vrea sa fiu prins sau sa ma vadă cineva... ce ziceți?

Răspuns Câştigător
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Te ascunzi în boscheți

14 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Și fi mai fericit și cu conștiința libera dacă ai renunta complet la masturbare și în privat, vorbesc din experienta.

| LordCristobal a răspuns:

Ma frate, fa-ti o laba acasa ca asa te simti mai confortabil si nu stai cu grija a te prinde cineva.

| anonim3247 a răspuns:

Mai bine faci acasă

| anonim3247 a răspuns:

Să nu faci ce vrei să faci că poate te văd alții

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Bai asta mi se pare ușor o nesimțire, da, te poți masturba frumușel acasă.
Nu este nimeni obligat sa rămână cu traume după ce te vede, mai ales un copil.
Ca tu când spui loc public, te referi la un loc pe unde circula adesea mii de oameni, și se bate cap în cap cu a doua ta rugăminte " un loc ascuns, nu as vrea sa fiu prins, sau sa ma vadă cineva".
Nu știu de ce să te riști atât, când ai putea să îți satisfacti propriile nevoi acasă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îți place adrenalina și suspansul? smug

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu ai si tu o baie ca totul omul?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru ania):

Nu prea se vede din experienta, ca pare ca la tine masturbatul a dus la o frustrare excesiva care duce la multe aiureli scrise pe net fata de niste copii care in general cauza ajutor nu judecata aspra si fara sens.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ești bolnav.
Dacă te masturbezi în public, mă gândesc ca te masturbezi uitându-te la cineva. Acel cineva pot fi copii, bătrâni, etc., deci ești bolnav. Sincer eu nu sunt violent, dar dacă întâlnesc unul ca tine...

| dullcat a răspuns:

Mergi la psiholog.Sunt destui psihopati in lume, nu e nevoie si de perversi dubiosi.

| stefan2121 explică (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Mersi????

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns (pentru stefan2121):

Cu plăcere frate respect

| adibadea a răspuns:

Dacă poți, dă-mi un mesaj privat și discutăm despre subiectul ăsta care nu prea poate fi dezbătut în public.