Nu esti stai linistita; la spermatozoizi li se spune inotatori nici decum alergatori viteza 100 m garduri. Daca zici ca era si cu lenjeria pe el mai greu sa fii; calmeaza te si ca sa fii si mai calma iti faci niste teste peste cateva zile;
Nu pot sa nu raspund cu o ironie, tu chiar ai impresia ca spermatozoizii pot patrunde prin lenjerie? ma mir ca nu pot si zbura sau sa foreze in beton Nu exista nici cea mai mica sansa sa ramai insarcinata asa
Nu exista nici macar 0, 1 % sansa ca spermatozoizi sa treaca prin material, printr-o simpla atingere sa intre in vaginul tau si sa fecundeze. Nu mai fi paranoica.
PS: Tu nu esti deloc pregatita sa iti incepi viata sexuala asa ca te sfatuiesc sa mai astepti, sa te mai documentezi.
(Imi pare rau de raspunsul intarziat, si de faptul ca am oferit fundita deja, ti-as fi oferit-o tie).
Multumesc mult de raspuns. Si da, ai totala dreptate, neinformarea si paranoia mea a dus spre asta. N-am sa fac greseala sa imi incep viata sexuala fara sa fiu informata total despre asta, altfel ajung iar sa pun intrebari puerile pe TPU, la o varsta de la care ma astept la ceva maturitate.
Multumesc din nou pentru explicatie, sa ai o zi frumoasa!
chiftelutacrocanta întreabă: