Probabilitatea de a se putea naste/forma o sarcina in timpul zilelor in care se produce menstruatia este extrem de mica sau altfel spus spre 0 (zero), chiar si in situatia in care sperma afost ejaculata in vaginul ei. Multa sanatate!
Nuu,nu am facut dragoste, doar ne-am atins, ea a avut momentele ei, eu ale mele. Nu s-a atins in zona intima dupa, s-a spalat pe maini si atat. I-am zis sa nu se atinga
Nu,doar ne-am atins unul pe celalalt in zonele intime. Am continuat vreo 5 minute cam asa, si atat. Vreau sa stiu daca am vreun motiv de ingrijorare in caz de sarcina, sa ii dau pilula de a doua zi?
Cum se face ca ati auzit de pastila de a 2-a zi? dar nu aveti nici cele mai elementare informatii cunostinte in privinta mecanismului de procreere. Ar fi cazul sa intelegeti ca pastila de a 2-a zi nu se poate "consuma" asa dupa ureche sau dupa cum va taie capul deoarece nu este o bomboana mentolata, ci reprezinta un medicament pe baza de hormoni, foarte daunator organismului femeii. Incercati sa va informati corect pentru a nu avea "dureri de cap" inutile in viitorul apropiat. Sanatate!
Ce aveti fratilor cu pastila asta? Nu stiti cat de daunatoare poate fi. Mai ales daca se administreaza dupa ureche. Jalnic!