| Tagadann a întrebat:

Salut,am nevoie urgent de un raspuns va rog. Astazi am iesit cu prietena mea la un suc si dupa am mers la mine acasa. Am inceput sa ne sarutam si am ajuns un pic cam departe. Ne-am atins amandoi unul pe celalalt in zona intima si ea s-a cam excitat... Vreau sa stiu,am motive de ingrijorare ca s-ar putea intampla ceva? Trebuie sa mentionez ca ea era pe stop(fata s-a curatat inainte de fapta) si acum stau cam pe ace. Ar trebui sa am motive de ingrijorare, stiti la ce ma refer. Vreau un raspuns serios, ofer funda.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Probabilitatea de a se putea naste/forma o sarcina in timpul zilelor in care se produce menstruatia este extrem de mica sau altfel spus spre 0 (zero), chiar si in situatia in care sperma afost ejaculata in vaginul ei. Multa sanatate!

8 răspunsuri:
| Amdeja a răspuns:

Nu cred ca se va intampla nimic rau de vreme ce era pe stop

| darrio2007 a răspuns:

Si ati mers pana la capat? Ce raspuns vrei?

| Tagadann explică (pentru darrio2007):

Nuu,nu am facut dragoste, doar ne-am atins, ea a avut momentele ei, eu ale mele. Nu s-a atins in zona intima dupa, s-a spalat pe maini si atat. I-am zis sa nu se atinga

| Tagadann explică (pentru darrio2007):

Nu,doar ne-am atins unul pe celalalt in zonele intime. Am continuat vreo 5 minute cam asa, si atat. Vreau sa stiu daca am vreun motiv de ingrijorare in caz de sarcina, sa ii dau pilula de a doua zi?

| Tagadann explică (pentru corbulalbrosu):

Vai,multumesc mult!

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Tagadann):

Cum se face ca ati auzit de pastila de a 2-a zi? dar nu aveti nici cele mai elementare informatii cunostinte in privinta mecanismului de procreere. Ar fi cazul sa intelegeti ca pastila de a 2-a zi nu se poate "consuma" asa dupa ureche sau dupa cum va taie capul deoarece nu este o bomboana mentolata, ci reprezinta un medicament pe baza de hormoni, foarte daunator organismului femeii. Incercati sa va informati corect pentru a nu avea "dureri de cap" inutile in viitorul apropiat. Sanatate!

| darrio2007 a răspuns (pentru Tagadann):

Ce aveti fratilor cu pastila asta? Nu stiti cat de daunatoare poate fi. Mai ales daca se administreaza dupa ureche. Jalnic!

| Emilian65 a răspuns:

Daca nu ati facut sex si nu ai ejaculat in ea, nu poate fi gravida.