| Griuore a întrebat:

Salut,am niște gânduri care mă nemulțumesc și vreau să le împărtășesc aici deoarece începe să mi se facă scârbă de oameni, eu am 24 de ani și sunt bărbat,sunt singur,și nu sunt genul să fiu un ahtiat după femei,mai ales după ce am trecut prin niște episoade dragoste eșuată,mai multe femei și-au bătut joc de sufletul meu,mi-am dat seama ce mizerie este în lumea asta,de atunci nu prea mai înghit orice femeie,pur și simplu îmi este scârbă de ele,toate știu același lucru,țigară,prostituție când apucă,băutură,materialism,este un adevăr prin care eu am trecut fiind îmragosit de o femeie,Dumnezeu mi-a deschis ochii,în plus bărbații și băieții în fața mea au în mod de a se laudă că ei dau la buci necondiționat,la muncă toată ziua vorbesc despre femei,despre fund,vagin,craci,sex,poziții,curve,sex în fund sex toate partile corpului,începe să mi se facă scârbă de acești oameni și unoeri milă,mi se pare că lumea a luat-o razna,chiar tot frumosul vieții se regăsește în sex,fund,curve? Îmi ieste scârbă și îmi vine să vomit,în plus că nu prea le agreez glumele și laudele perverse,sunt făcut fraier,ca eu nu fumez,nu ***,și că nu beau,sau sunt făcut prea religios,ei neștiind difetența intre religie și credință în Dumnezeu,nu sunt un fanatic religios,cred în Dumnezeu ca orice om,bun frate dar de ce trebuie să fiu eu ca tine? De ce atâta ipocrizie, de asta a început să îmi fie scârbă de oameni!

3 răspunsuri:
| hahanu1 a răspuns:

Salut!
Sunt sarbatorile, nu te mai preocupa cu toti ratatii.
Bucura te ca ai valori si standarde si ca stii sa te respecti atat pe tine, cat si pe ceilalti, si fii modest pe cat poti. Doar parerea ta conteaza pentru tine.
Sarbatori cu bine!

| MistarGoGu a răspuns:

Ignora! Ca nu te ajuta cu nimic părerea altora! Vorba aia... câinii latră URSUL MERGE! Când vor vedea ca nu bagi în seama se vor plictisi!
Asa este lumea la noi! Fudulia! Sa își expună cât mai VIZIBIL realizările materiale și sexuale!

| Cinic a răspuns:

Salut. Sunt barbat de 38 de ani care a avut tot feleul de de femei si de relatii. Unele pe termen scurt si altele pe termen lung. Si eu stiu ce imseamna sa fii tradat si inselat si batjocorit de femeia iubita. Dar trebuie sa realizezi ca inca exista femei de calitate. Sunt foarte putine, este adevarat, dar ele exista. Sa iti dau exemplu concret! Am avut o colega de servici, tot pachetul boss. Superba, fara machiaj, fara botox si silcoane, un coleg mi-a aratat pozele de pe social media si nu avea nici macar o poza cu " fund" sau cu " bot" sau poze in care sa se sexualizeze. Pe langa job mai avea si un side hussle, gen punea unghii. Foarte respectoasa si sociala, chiar am ramas suprins ca imi dadea buna dimineata desii singura data am interactionat prin faptul ca era amica cu o alta colega de a mea. Practic ma saluta pentru ca aveam un prieten comun ca sa zic asa. Imi dadea buna, urmat de un zambet legit. Desigur nimic sexual sau romantic, dar bun simt si educatie. Intr-un final a intalnit un barbat frumos si din familie buna si s-au mutat in Spania. Misoginii ar spune ca este materialista eu spun doar ca a atras un high value man pentru ca si ea este high value women. Apropos locuia si singura, platea chirie din banii ei. Deci dupa cum vezi, inca exista femei de calitate. Stiu ca este o problema in ziua de azi cu hoeflation, su foarte des vezi femei care nu au absolut nimic de oferit dar au pretentii uriase, nu contest asta. Daca vrei o fata de calitate nu te uita dupa frumusete ci uita-te dupa actiunile fetei. Cum se comporta, cum se imbraca, cum vorbeste, cat de empatica este. In opinia mea orice femeie este atractiva daca este ingrijita si feminina. Frumusetea trece dar caracterul si sufletul raman. Cat despre disperatii dupa sex si placeri trecatoare sunt de acord cu tine. Pe mine personal sexul fara bounding emotional nu ma atrage, chiar ma scarbeste as putea spune. Esti ft mic de varsta asa ca ai tot timpul sa iti gasesti o fata cumsecade.